Νικητής των εκλογών της περασμένης Κυριακής για το Δήμο Αρταίων και πάλι ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Κι αυτό ήταν αναμενόμενο!

Ήταν ο μόνος υποψήφιος που επικοινωνιακά δεν «παίζονται», ήταν ο μόνος που ήξερε τι έλεγε, πως το έλεγε και γιατί το έλεγε.
Ήταν ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος, που είχε ξωπίσω του υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, που δίνανε το προσωπικό τους προεκλογικό αγώνα, σαν να ήταν οι ίδιοι και ο καθένας τους χωριστά, επικεφαλής του συνδυασμού τους.
Ήταν μια… αχτύπητη «δυνατή ομάδα» υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που είχε πάρει και πάνω της, όλο το προεκλογικό παιγνίδι.
Κάτι που δεν συνέβαινε σε όλα τα άλλα ψηφοδέλτια, των οποίων, οι περισσότεροι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, «κάνανε αγγαρεία», παρά προεκλογικό αγώνα.
Κι ακόμη!
Κανείς αντίπαλος του Χρήστου Τσιρόγιαννη, δεν έκανε τον κόπο να πει στους δημότες, γιατί έπρεπε να φύγει ο νυν δήμαρχος. Να πει έναν λόγο που δικαιολογούσε την αντικατάστασή του!
Καμιά απολύτως αντιπολίτευση ουσίας, στο πρόσωπό του.
Ενώ υπήρχαν στοιχεία για άσκηση αυστηρής και σοβαρής κριτικής στο έργο του, που ενδεχομένως να έφεραν και καλά αποτελέσματα για τους ίδιους τους αντιπάλους του.
Δεν το κάνανε, γιατί απλά έπρεπε να… «σπάσουν αυγά» και κάτι τέτοιο το… φοβόντουσαν! Θέλανε το φίδι να το βγάλουν άλλοι από την τρύπα και για λογαριασμό τους και αυτοί απλά να το «σκοτώσουν»!
Με τέτοιες λογικές, εκλογές δεν κερδίζονται!

                                                                                                Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top