Ξεκινήσαμε εδώ και καιρό ένα μεγάλο και όμορφο ταξίδι. Στον αγώνα αυτό γίναμε πολλοί, κοιταχθήκαμε στα μάτια, επικοινωνήσαμε, δώσαμε τα χέρια.

Γνωρίζαμε απ’την αρχή ότι δεν είχαμε ούτε διοικητικούς ούτε κομματικούς μηχανισμούς που είχε ο αντίπαλος. Τάξαμε σαν στόχο μας να βγάλουμε τον δήμο μας από την στασιμότητα, να αναδείξουμε το όνειρό μας πάνω από τον βάλτο μιας άγονης διαχείρισης.
Ποτέ δεν είπαμε ότι ήταν ένα εύκολο έργο. Δεν φτάσαμε μέχρι το τέλος. Εμείς από την Δευτέρα μετά την πρώτη Κυριακή καλέσαμε τους συνδημότες μας να κατανοήσουν το διακύβευμα, τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης να συναισθανθούν τις ιστορικές ευθύνες για τον Δήμο μας. Νομίζω πως κάναμε το καθήκον μας με την ένταση που απαιτούσαν οι συνθήκες.
Συγχαίρουμε τον κο Τσιρογιάννη για την επανεκλογή του. Θα είμαστε εκεί, ΕΝΩΤΙΚΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ για ό,τι ονειρευτήκαμε και σχεδιάσαμε για τον Δήμο μας. Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω και δημόσια τους συνεργάτες μου, όλους αυτούς που με κόπο χτίσαμε μαζί αυτή την προσπάθεια.
Αισθανόμαστε δικαιωμένοι, γιατί οι πολίτες αυτού του τόπου, έδωσαν ηχηρή απάντηση επιλογής από τον πρώτο γύρο των εκλογών. Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας, γιατί και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών διεύρυναν την εμπιστοσύνη τους, και σε εμένα προσωπικά και στην "Δημοτική Αναγέννηση", και μάλιστα με ποσοστό που άγγιξε το 41%. Η μεγάλη αυτή αποδοχή αφορά τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα μας, ενάντια σε μηχανισμούς, πάνω από κόμματα και διαφορετικές πολιτικές αναφορές. Νοιώθουμε χαρούμενοι, και για την εκλογική μας επιτυχία αλλά και γιατί δίνουμε στην κοινωνία μια πραγματικά αυτοδιοικητκή ομάδα με καθαρή συνείδηση.
Να γιατί, ό,τι και να επιφυλάσσει το μέλλον για τον τόπο μας, στον απόηχο αυτών των εκλογών, στην συνείδηση των συνδημοτών μας, θα μείνει σαν ΝΙΚΗ!
Στην πόλη που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, στην Άρτα της ζωής μας, συνεχίζουμε εκεί που είμασταν πάντα, στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

                                      

 

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, επικεφαλής "Δημοτικής Αναγέννησης"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top