Επίσκεψη στην Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα πρόληψης του «Χαμόγελου του Παιδιού», πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αρταίων, στο Δημοτικό Σχολείο Αμπέλια Αμμοτόπου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αρταίων κ. Γιώργο Καραγεώργο, επισκέφθηκε την Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα πρόληψης του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ιατρούς και το προσωπικό, καθώς και με εκπροσώπους του  Οδοντιατρικού Συλλόγου Άρτας, οι οποίοι τόνισαν  ότι η συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Άρτας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον Δήμο θα συνεχιστεί και σε επόμενη φάση, θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, με επισκέψεις στα σχολεία της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας στον Δήμο της Άρτας έγινε προληπτικός έλεγχος και εξετάστηκαν δωρεάν συνολικά 140 παιδιά στην Ανέζα, στον Αμμότοπο και στα Αμπέλια Αμμοτόπου.

Για την επίσκεψη της Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, τόνισε: «ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος είναι απαραίτητος για τη διατήρηση της καλής υγείας των παιδιών και για την προστασία τους από σοβαρότερα προβλήματα. Η κινητή μονάδα προληπτικής Οδοντιατρικής και Ιατρικής για τα παιδιά, που προσφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»  υλοποιεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό ειδικά για παιδιά που διαμένουν σε δυσπρόσιτες περιοχές ή που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να επισκεφτούν ιατρικά κέντρα.

Η Δημοτική Αρχή, θα στηρίζει πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες, ειδικά όταν πρόκειται για οργανώσεις όπως είναι το «Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας από την πλευρά της κάθε δυνατή συνδρομή και βοήθεια».

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top