Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Αθλητικού Σωματείου «ΝΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΙΩΝ 2016, η Γενική Συνέλευση ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ αποφάσισε την απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Η Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 2016 αφού έλαβε υπόψη:

α) την ανεπιτυχή προσπάθεια σύμπραξης με τον «ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ»,

β) τις ασάφειες του αθλητικού νόμου

γ) τον λόγο σύστασης του ποδοσφαιρικού τμήματος που δεν ήταν άλλος από το να αφυπνίσει τον ιστορικό «ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» σκοπός ο οποίος και  επιτεύχθηκε με την διοικητική ανασύσταση & αγωνιστική άνοδό του,                      

δ) την ομόθυμη άποψη μελών του ΣΑΦ που αποτελούν και μέλη μας… με την υπ’ αριθμό 3/2018 κατά πλειοψηφία απόφασή της έκρινε ορθότερο, προκειμένου ο «ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» να συνεχίσει φέτος απρόσκοπτα την πορεία του για την άνοδό του στην Γ΄Εθνική, να μην συμμετέχει για το αγωνιστικό έτος 2018-19 στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας  της ΕΠΣΑρτας.

Το σωματείο εξακολουθεί να υφίσταται και θα συμμετέχει και θα παρεμβαίνει στα Εθνικής και τοπικής σημασίας ζητήματα κατά τον καταστατικό του σκοπό.

Το σωματείο μας αποδεσμεύει όλους τους ποδοσφαιριστές του και τους ευχαριστεί για το αγωνιστικό τους ήθος και την προσφορά τους στην απόκτηση του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φιλάθλους όπως επίσης και τον προπονητή μας και τους χορηγούς μας και βεβαίως την ΕΠΣΑρτας.

Ευχόμαστε στον «ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» αλλά και σε όλες ανεξαίρετα τις ομάδες της ΕΠΣΑρτας την καλύτερη δυνατή πορεία.

Εμπρακτα θα είμαστε πλάι σε όλα τα σωματεία, στα αθλούμενα μέλη, στους  φιλάθλους και στους παράγοντές τους.

Το υπάρχον σήμερα αχρησιμοποίητο ποδοσφαιρικό υλικό θα προσφερθεί στην ομάδα της Φιλοθέης και στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου. Η επόμενη καταστατική συνέλευση, με την εκλογή νέου ΔΣ, ορίσθηκε για την τελευταία Κυριακή μηνός Ιουνίου 2019».

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top