Ανακοίνωση – Απάντηση για το Δελτίου Τύπου του Διοικητή του Νοσοκομείου σε σχέση με το Υπερταμείο

«Άραγε ποιος λέει αλήθεια;

Η αλήθεια είναι ότι εμάς δεν μας εξέπληξε το περιεχόμενο και το ύφος της ανακοίνωσης του Διοικητή του Νοσοκομείου για την περίπτωση το παλιού Νοσοκομείου της πόλης, άλλωστε
λίγες μέρες πριν τα ίδια επιχειρήματα αναφέρονται και στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, όπως και στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ανά τη χώρα.

Αυτό που μας εξέπληξε είναι το γεγονός του ότι ακόμη και τώρα με πιστοποιημένη την υπαγωγή του κτιρίου και του περιβάλλοντα χώρου του παλιού Νοσοκομείου στις λίστες του Υπερταμείου, ο κύριος Διοικητής αποφασίζει να «καλύψει» για μια ακόμη φορά πολιτικά την κυβέρνηση, ρίχνοντας λάσπη στην λειτουργία του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας, του Συλλόγου που τελικά δεν κατάφερε να διαλύσει παρόλες τις παρεμβάσεις του σε όλες τις διαδικασίες, του Συλλόγου που «μιλάει» και δεν σιωπά.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν σε όλα τα επίπεδα, θα παραθέσουμε αναλυτικά όλο το νομικό πλαίσιο με αντιγραφή των νόμων, για να μάθουμε όλοι τι ακριβώς έχει γίνει. ΦΕΚ Β 2320/19-6-18 ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι ή δεν είναι το παλιό Νοσοκομείο αυτό με ΚΑΕΚ 040102505001 στην θέση με αύξων αριθμό 392 του Παραρτήματος Ι (ΦΕΚ Β 2317/19-6-2018);

Εμείς λέμε ότι είναι! Και αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι περιλαμβάνει το από 14/6/2018 γραπτό αίτημα του Υπερταμείου που αναφέρεται στο σημείο (ζ) της απόφασης 86/2018 του Κυβερνητικού Συμβουλίου ;;;; Εμείς λέμε τις απαιτήσεις των δανειστών! Και αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ! Στο συγκεκριμένο ΦΕΚ 2320/19-6-2018 στην παράγραφο 2 λέει ότι από την παραχώρηση εξαιρούνται όσα εμπίπτουν στις διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 196 του ν.4389/2016 ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι το παλιό Νοσοκομείο κάτι από όλα αυτά; Όχι δεν είναι! Και αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ! Επειδή όμως το Άρθρο 196 του νόμου 4389/2016 έχει πολλές παραγράφους, να δούμε τι γράφει και η παράγραφος 7; ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι το παλιό Νοσοκομείο στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ; Ναι είναι! Και αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι το παλιό Νοσοκομείο στα ακίνητα που εξαιρούνται από το παράρτημα Γ από τη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ; Όχι δεν είναι! Κι αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ! Προς επιβεβαίωση μαζί με την ανακοίνωση σας στέλνουμε και όλα τα αρχεία των νόμων και το Παράρτημα Γ των εξαιρέσεων της λίστας του ΤΑΙΠΕΔ. Οπότε το παλιό Νοσοκομείο πέρασε «αυτοδίκαια» στις λίστες του Υπερταμείου από τις λίστες του ΤΑΙΠΕΔ και δεν εξαιρείται από καμιά διάταξη προς το παρόν! ΕΡΩΤΗΣΗ: Τώρα λοιπόν ποιος λέει ψέματα και ποιος λέει την αλήθεια;;;;; Πεδίο δόξας λαμπρό να εφαρμοστεί η παράγραφος 3 του ΦΕΚ 2320/19-6-2018! Τι λέει αυτή; Ότι πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε ο «διακάτοχος» να ζητήσει να εξαιρεθεί η περιουσία του! Οπότε επιβάλλεται να γίνουν άμεσα από την πλευρά σας όλες οι απαραίτητες ενέργειες! Αυτό ζητάμε εμείς σαν Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας….ως αρωγοί! Να εξαιρεθεί το παλιό Νοσοκομείο όπως και όλη η δημόσια περιουσία από τη λίστα του Υπερταμείου! Κι αυτή είναι η μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ κύριε Διοικητά»!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top