Σύμφωνα με κάποιους ψιθύρους, αλλά και δημοσιεύματα, πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του τέως υπουργού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (σύζυγός του), πρόκειται να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Άρτας της Ν.Δ.

Αυτά έγραψε ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο!

Αλλά παρακολουθούμε συνεχόμενες αήθεις επιθέσεις εναντίον αυτού του προσώπου, επειδή τολμά να πολιτευτεί, υπό το άστρο του αποθανόντος συζύγου της.

Την κρίνουν αυτόκλητοι τιμητές και προστάτες του έργου και των πολιτικών παρακαταθηκών του τέως αρτινού υπουργού.

Με αχαρακτήριστες φρασεολογίες πάνε να την «κατακρεουργήσουν» πολιτικά, πριν ακόμη ξεκινήσει την πολιτική της διαδρομή!

Τι πάνε να πετύχουν; Τον αποκλεισμό της από το ψηφοδέλτιο ή την πρόωρη απαξίωσή της στο εκλογικό σώμα, ώστε να τα παρατήσει;

Όποιος κι αν είναι ο στόχος τους, είναι επιεικώς, πολιτικά ανήθικος.

Και με τέτοιες τακτικές, δεν τιμάται η μνήμη του Γιώργου Παπαγεωργίου, ο οποίος χαρακτηριζόταν για τον κοινωνικό και πολιτικό του πολιτισμό.

Με την εν λόγω κυρία ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», στα δεκάδες χρόνια παρουσίας του στην Άρτα, δεν είχε ούτε τυπική, ούτε τυχαία επαφή μαζί της, ούτε από φωτογραφία δεν τη γνωρίζει.

Θα σεβαστεί τις πολιτικές της επιλογές, όποιες κι αν αυτές είναι, θα σεβαστεί και τον προσωπικό της αγώνα, αν θα διεκδικήσει το αξίωμα της Βουλευτή της Άρτας.

Κι όσους πιστεύουν ότι με τέτοιες τακτικές, πολιτικά θα την βλάψουν, μάλλον το αντίθετο θα πετύχουν.

Decadence (παρακμή), κατά πως λένε και οι Γάλλοι!

Ναι, ο πρώην δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, είπε στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» ότι αν ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ επιθυμεί και πάλι να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων, αυτή τη φορά τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο ίδιος θα απέσυρε ακόμη και διεκδίκηση της κομματικής στήριξης, για την υποψηφιότητά του!

Γιατί; Για να μην υπάρξει και πάλι διάσπαση, όπως έγινε στις προηγούμενες εκλογές, με πρωταγωνιστή της τότε διάσπασης τον ΠΑΥΛΟ ΣΤΑΣΙΝΟ και ενδεχομένως να χάθηκε (τότε) ο Δήμος, εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

Αυτά τα «διευκρινιστικά» από την πλευρά μας, σε απάντηση ενστάσεων που κι εμείς δεχτήκαμε, αλλά απάντηση και σε σχετικά σχόλια τους Ν.Α.Σ., στις «ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ», από την ΗΧΩ της Άρτας.

Βέβαια ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ «διέσπασε» και ο ίδιος τοπικά το κόμμα του, στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

Και μετά την όποια «διάσπαση», πολιτικά ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, πριν παρέλθει, ας πούμε κάποια περίοδος «διαγραφής» του αδικήματος.

Έχουν όμως την αξία τους, τα όσα σχετικά επισημαίνει ο Ν.Α.Σ. στην ΗΧΩ, και γι’ αυτό το αναδημοσιεύουμε

Γράφει λοιπόν ο Ν.Α.Σ.:

«* Διάβασα μια δήλωση στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», που φέρεται να έκανε ο Γιάννης Παπαλέξης και αναρωτήθηκα, αν ο άνθρωπος πατάει κάπου… ή αυτοπαραμυθιάζεται, επειδή έχει πει τόσα ψέματα, που τα έχει μπερδέψει με τις αλήθειες…
* Στο σχόλιο γράφει ότι η κίνηση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ, ο οποίος ανακοίνωσε ήδη την υποψηφιότητά του, χωρίς κομματική στήριξη, «προκαλεί εύλογο πρόβλημα στους άλλους δύο ενδιαφερόμενους, τον πρώην δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ και τον δικηγόρο και πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ».
* Κι εδώ είναι το ζουμί: «Με αυτά τα δεδομένα ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης δηλώνει «παρών» στις διαδικασίες, το αποτέλεσμα των οποίων απόλυτα θα σεβαστεί και θα συμπορευτεί με εκείνον που θα επιλεγεί. Ακόμη ο κ. Παπαλέξης μας είπε ότι αν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει και πάλι το Δήμο ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ, ο ίδιος δεν θα επιμείνει στη διεκδίκηση της κομματικής στήριξης και θα συμπαραταχθεί μαζί του»!!!
* Εάν τα είπε πράγματι αυτά ο Ιωάννης Παπαλέξης, στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, θα πω ότι πρόκειται για «πολιτική ανανδρία»!!! Δηλαδή έρχεται να δηλώσει τώρα, το Νοέμβριο του 2018, πως αν κατέλθει υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων, ο Παύλος Στασινός, αυτός, ο Ιωάννης Παπαλέξης «θα συμπαραταχθεί μαζί του»!!! Ενώ το 2014, που ο Στασινός διεκδικούσε τη δημαρχία στον β’ γύρο, εκείνος συμπαρατάχθηκε με τον Τσιρογιάννη… Ντροπή!
* Και είναι ντροπή, από τη στιγμή που ακόμα και οι ασφάκες στη βαλαώρα τις οποίες ο Ιωάννης καλημερίζει ανεβαίνοντας στο Νοσοκομείο, ξέρουν πως ο Παύλος Στασινός δεν πρόκειται να κατέλθει στον Δήμο Αρταίων… κι έρχεται ο Ιωάννης, να δηλώσει «υποταγή» στον Στασινό!!!
* Λοιπόν, αυτές οι «πολιτικές ανανδρίες» είναι που οδήγησαν τον Παπαλέξη να κοιτάζει την πλάτη του Παύλου Στασινού και στις βουλευτικές εκλογές του 2009 που ήρθε 3ος στη σειρά… και στις δημοτικές του 2014 ο Παπαλέξης ήλθε πάλι 3ος παρότι, εν ενεργεία Δήμαρχος!
* Τώρα που έφυγε οικειοθελώς απ’ την τοπική πολιτική σκηνή ο Π. Στασινός, ο Παπαλέξης κορδώνεται… Μου θυμίζει τον Χατζηχρήστο στη ταινία «Μπακαλόγατος», που έλεγε στο Νίκο Ρίζο, «μαλώνεις ρε, μαλώνεις;» κι όταν ο Ρίζος απάντησε «ναι ρε, μαλώνω», ο Χατζηχρήστος του είπε «ε, δεν μαλώνω, εγώ»!
* Σκέψου να του κάνει καμιά πλάκα ο Στασινός, του Ιωάννη και να δηλώσει πως κατέρχεται, ξανά… εκεί να δεις γλέντια!!! Άσε που δεν ζεί η Μαρίκα Νέζερ, να του δώσει κάνα ποτήρι νερό…».

Ακόμη και για τον Ριχάρδο, όχι τον βασιλιάς της Αγγλίας, αλλά τον βασιλιά της ελληνικής μεγαλομπίζνας, τον ενεχυροδανειστή μίλησε στη Βουλή, ο πρωθυπουργός μας ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

Μίλησε χωρίς κανέναν σεβασμό σε αυτόν τον Ριχάρδο, διότι αν είχε και λίγο φιλότιμο, θεσμικό και πολιτικό, θα απέφευγε αυτή την αναφορά.

Και μάλιστα για έναν Ριχάρδο (έλληνα) Λεοντόκαρδο, που βοήθησε τα μέγιστα στην κυβέρνηση, για να χει πλεονάσματα και να μοιράζει επιδόματα, μερίσματα και… γεμιστά, στα ξεζουμισμένα, από τους φόρους θύματά του.

Πως τον βοήθησε; Που πήγαιναν και ακούμπαγαν τα χρυσαφικά τους και τα ασήμια τους οι μαδημένοι έλληνες φορολογούμενοι, για να μπορούν να πληρώνουν τους φόρους που τους φόρτωσε ο Τσίπρας;

Στον Ριχάρδο βέβαια!

Τα μισά έπαιρνε ο Ριχάρδος και τα άλλα μισά το κράτος!

Άγαλμα στην Κουμουνδούρου δικαιούται αυτός ο άνθρωπος!

Εκτός κι αν ο Φλαμπουράρης έφερε το πλεόνασμα;

Το σίγουρο είναι ότι τον Τσίπρα τον πληρώσαμε με ευρώ και τον Ριχάρδο με χρυσό!

Πάντως βλέποντας και ακούγοντας τον πρωθυπουργό μας στη Βουλή, να μοιράζει απλόχερα ευρώπουλα, με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με καμάρι πελεκάνου, αναρωτιέται κανείς, αν αυτά τα ευρώπουλα που μοίρασε ήταν δικά του, πως θα μας «γλένταγε»;

Η υπουργός Νοτοπούλου, η οποία έδωσε παλιότερα «αγώνες» κατά των συντηρητικών και οπισθοδρομικών δυνάμεων της Θεσσαλονίκης, η υπουργός Μεσσίας των Θεσσαλονικέων, η πρώην καθαρίστρια του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα είναι υποψήφια δήμαρχος (Θεσσαλονίκης), από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Να τι σημαίνει κόμμα του λαού!

Μετά τη Ραχήλ Μακρή, φτάσαμε και στην Νοτοπούλου!

Απόδειξη τρανή ότι βγήκαμε και από τα μνημόνια!

Τι σου είναι τέλος πάντων οι έλληνες πολιτικοί. Αν τους είχαν στα δελτία του ΠΡΟ-ΠΟ, ούτε με… τριπλή δεν θα τους πιάναμε!

Χαρακτηριστική περίπτωση, αυτή των δημοσκοπήσεων. Όταν ένα αποτέλεσμα δεν βολεύει τους κυβερνώντες, το απαξιώνουν, σαν να λένε: «Μέχρι τις εκλογές θα αλλάξει το κλίμα»!

Όταν είναι στην αντιπολίτευση και είναι καλά για αυτούς, μιλούν για… «δυναμική αλλαγής της κοινωνίας» και «μήνυμα» των πολιτών προς της κυβέρνηση.

Αλλά εκεί που δεν πιάνονται ούτε με… τετραπλή, είναι όταν μιλούν για «μυστικές» δημοσκοπήσεις. Σε αυτή την περίπτωση το κάθε κόμμα φέρνει στα μέτρα της, τα αποτελέσματα αυτών των δημοσκοπήσεων.

Και ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, για τις δεύτερες, τις  μυστικές δημοσκοπήσεις: «Αυτές που διαβάζουμε δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, καθώς υπάρχουν άλλες δημοσκοπήσεις, εννοείτε μυστικές, που δείχνουν «σαφή μεταστροφή του κόσμου υπέρ της κυβέρνησης»…!!!!

Δηλαδή, μεταξύ φανερής και επώνυμης δημοσκόπησης και κρυφής και ανώνυμης, κατά τον κ. Σκουρλέτη, η αλήθεια βρίσκεται στη… δεύτερη!

Δέστε τους!

Διαβάζουμε ότι ο πρωθυπουργός μας Αλέξης, απευθυνόμενος σε πυρόπληκτη στο Μάτι, που διαμαρτυρήθηκε γιατί ακόμη δεν εισέπραξαν τα όσα τους υποσχέθηκαν, της είπε: «Και να σου δίναμε 2000 ευρώ, θα τα σπατάλαγες…»!

Κυνισμός στο τετράγωνο!

Τότε και οι πολίτες δεν θα πρέπει να πληρώνουν φόρους, για να μην τους σπαταλάνε οι Τσιπροκαμμένοι της κυβέρνησης.  Άνευ κυνισμού!

Φανταστείτε αδέρφια να της έλεγε: «Τι τα θέλετε τα λεφτά, μαζί σας θα τα πάρετε;»!

Προφανώς με αυτή την λογική δεν κόψανε και τον ΕΝΦΙΑ; Για να μην τον… σπαταλάνε οι ιδιοκτήτες!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top