Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Άρτας μεταξύ του Δημάρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη και του Διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας, κ. Ευάγγελου Ντάκουλα.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, οι μέχρι τώρα ενέργειες πρόληψης και αντιμετώπισης για την προστασία των δημοτών ενάντια στον κορωνοϊό, η ετοιμότητα των υπηρεσιών του Δήμου και του Νοσοκομείου, η αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου Άρτας, η λειτουργία των αγροτικών ιατρείων του Δήμου μας, καθώς και οι συνταγογραφήσεις των ηλικιωμένων των ΚΑΠΗ.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Δήμου για το άνοιγμα  τραπεζικού λογαριασμού για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Άρτας, όπου με τη συνδρομή Πολιτών, Φορέων, Επιχειρήσεων, του Δήμου Αρταίων καθώς και  των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεων του, συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ και δίνεται ως δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας για την αγορά ενός φορητού ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος που πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες της ΜΕΘ. Πρόκειται, δηλαδή, για ένα μηχάνημα που θα είναι "προίκα υγείας" για όλους τους Αρτινούς.

«Ήταν μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης, γόνιμη και εποικοδομητική. Μετά  από την ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στην περιοχή μας, επεκταθήκαμε και στα ζητήματα που αφορούν την γενική λειτουργία του Νοσοκομείου και τις ανάγκες του,   καθώς η  υγεία των δημοτών μας αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.
Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικούμε και απαιτούμε να έχουν όλοι οι δημότες μας  τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα στο Νοσοκομείο και στις δομές υγείας της περιοχής μας»  δήλωσε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top