ΣΧΟΛΙΑ

Αφήσαμε να γίνει το «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ» του Δήμου Αρταίων, πριν σχολιάσουμε αυτή την εκδήλωση, για να μην πούνε ότι την σαμποτάραμε.

Διαβάστε περισσότερα: Φεστιβάλ «μπουρδολογίας» κι όχι Γαστρονομίας από το Δήμο Αρταίων!

Στο νέο Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), εκλέχτηκε και ο Δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, προς μεγάλη απογοήτευση άσπονδων, ευκαιριακών και μη φίλων του, που το εμφάνιζαν ακόμη και σαν «ναυάγιο» στις όλες διαδικασίες.

Διαβάστε περισσότερα: Παρατηρώντας 30/11/2019


Αυτοί που κάνανε τις επιλογές των νέων διοικητών των νοσοκομείων της χώρας, δεν πρέπει να έχουν καμιά απολύτως σχέση με τις λογικές και πρακτικές διακυβέρνησης του πρωθυπουργού ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Διαβάστε περισσότερα: «Βλάκες» επιλέγουν τους αρίστους εκεί στη Ν.Δ. του Κυριάκου;

Κι εκεί που ήμουν έτοιμος να «ξεσκίσω» την ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και τον ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΚΑ για το κοινό ειρωνικό τους σχόλιο, γύρω από τον διορισμό των νέων διοικητών των νοσοκομείων Άρτας και Πρέβεζας, στηριζόμενοι και οι δύο τους σε κάποιο δημοσίευμα…!

Διαβάστε περισσότερα: Παρατηρώντας 26/11/2019

* Μας το είπαν, αλλά δεν το διασταυρώσαμε. Με κάθε επιφύλαξη λοιπόν μεταφέρουμε «ψίθυρο», από το Υπουργείο Υγείας, ότι… 33 αρτινοί διεκδικούν τη θέση του Προέδρου του Νοσοκομείου Άρτας. Ανάμεσά τους και ο νυν πρόεδρος (διορισμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ) ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ!

* Διαβάσαμε: Καλόγριες πήγαν Αφρική για Ιεραποστολικό έργο κι επέστρεψαν… έγκυες! Άρα πέτυχαν στην αποστολή τους!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 6/11/2019

 


Θεωρώ τον εαυτό μου αρρωστημένα βιβλιόφιλο και όχι κοινό αναγνώστη ή μονομανή συλλέκτη βιβλίων.

Διαβάστε περισσότερα: Τι εξυπηρετεί η Δημοτική Δανειστική Βιβλιοθήκη;

Μια πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ», ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΑΓΚΑ, περί μεταφοράς της Δημοτικής Λαϊκής Αγοράς, επανέφερε στην επικαιρότητα το θέμα αυτό, το οποίο, έχει απασχολήσει και προηγούμενους δημάρχους, όπως τον Κώστα Βάγια, τον Πάνο Οικονομίδη και τον Γιάννη Παπαλέξη, αλλά κανένας τους δεν προχώρησε προς αυτή την κατεύθυνση, ο καθένας για τους δικούς του λόγους και προβληματισμούς.

Διαβάστε περισσότερα: ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ: Μεταφορά, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός! ΔΗΜΑΡΧΕ ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΛΑΜΠΡΟΝ!


Μέχρι τώρα γνωρίζαμε το Hair Look,  στο οποίο καταφεύγανε γυναίκες, για να αλλάξουν την εικόνα τους.

Διαβάστε περισσότερα: Πεζοδρομιακό Look στην πόλη της Άρτας!


Τρία (ενδυματολογικά) φάουλ «σφύριξε» ο μέγας ΟΜΙΛΑρχης τοπικών Μέσων Ενημέρωσης…, σε βάρος του αντιδημάρχου Αρταίων ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΑΚΛΙΑ για την ενδυματολογική του εμφάνιση σε πρόσφατο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, που έγινε στην Άρτα.

Διαβάστε περισσότερα: Κοντομάνικο, αντί για 40… Πήχες δίμητο από τον Κώστα Χαρακλιά!

Επικίνδυνη, από κάθε άποψη, έχει γίνει πλέον η εγκατάλειψη των σκύλων στην πόλη και τα περίχωρα της Άρτας, με τον αριθμό των αδέσποτων να εκτιμάται σε πολλές εκατοντάδες.

Διαβάστε περισσότερα: Ανεξέλεγκτη πλέον η κατάσταση στην Άρτα, με τα αδέσποτα!

Βάλθηκαν να μας τρελάνουν κάποιοι, όπως ο Δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ο οποίος, πήρε διαβεβαίωση από τον… Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής ότι από πλευράς του Υπουργείου δεν υπάρχει πρόθεση δημιουργίας δομής φιλοξενίας προσφύγων στο Στρατόπεδο του ΚΕΝ Άρτας!!!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ!

Σελίδα 1 από 18

jsn-modulecontainer">

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top