ΣΧΟΛΙΑ

Αδέρφια, εκλογές ήταν και πέρασαν και τώρα «τα κεφάλια μέσα»!

Μέχρι να φανεί το «έργο» μας, στην κάλπη!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ!

Έφτασα στο τέρμα… τέρμα και στης Καλλιρόης το ρέμα…. και στης Καλλιρόης το ρέμα, η αγάπη σου ήταν ψέμα!

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον αρτινό και απερχόμενο πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ

Στο και… πέντε και για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, εδέησε να ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια της η Ν.Δ.. Της έγινε πλέον συνήθεια αυτή η τακτική!

Όμως αυτή η «δυστοκία», δεν είναι προϊόν αδυναμίας στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων της. Είναι… τακτική που δεν έχει καμιά σχέση με έλλειψη ενδιαφερόμενων υποψηφίων.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ

Και τώρα που έπεσε ο «κουρνιαχτός» των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, «σηκώθηκε» ο κουρνιαχτός  των εθνικών εκλογών.

Κανένας σεβασμός στα μπάνια του λαού!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ!

Στην τελική ευθεία της προεκλογικής μάχης βρίσκονται οι υποψήφιοι δήμαρχοι της περιοχής μας και σε 10 ημέρες που θα «μιλήσουν» οι κάλπες, θα «απολαύσουν» τους κόπους τους.

Μια μακρά πολιτική περίοδος, η μεγαλύτερη των τελευταίων τριών δεκαετιών, με πολύ τρέξιμο, κούραση, αγωνίες και «ξεστράτισμα» από οικογένεια και εργασία.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ!

Γιατί «σκούζουν» τα θύματα της αγνώστου πατρότητας και ύποπτης σκοπιμότητας, δημοσκόπησης, που σερβιρίστηκε «αχνιστή» τις τελευταίες ημέρες, από την ηλεκτρονική έκδοση τοπικής εφημερίδας;

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ!

Τι μπορεί να περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου σε Άρτα και  Ήπειρο; Μια από τα ίδια!

Στην Περιφέρεια δεν έχει καμιά απολύτως τύχη και στους τέσσερις δήμους της Άρτας, «παίζει» μόνο για το Δήμο Αρταίων.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ!


Οι τηλεφωνοπάροχοι της χώρας, ΟΤΕ και ιδιωτικές εταιρίες παίζουν τα επιχειρηματικά τους παιγνίδια, στις πλάτες των πελατών τους, όπως διαπιστώνεται από την πλευρά μας, οι οποίοι και γίναμε θύματα αυτής της ιστορίας για 30 και πλέον ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα: Γιατί δεν λειτουργεί το τηλέφωνο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»!

Όταν ο φίλος ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ είχε πάρε την απόφαση να πάει για βουλευτής, μου το είπε στα… ουϊσκια και… ουϊσκάτα του απάντησα: «Κάλλιο πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη»!

Διαβάστε περισσότερα: ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΙΟΣ: «Κάλλιο πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη»! ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν....

Στις εκλογικές μάχες για τους Δήμους, ο επικοινωνιακός τομέας, είναι το ήμισυ της επιτυχίας του στόχου, αν βέβαια είναι η πρωτιά!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ! «ΟΔΗΓΙΕΣ» ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ!

Από τις ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ του Ν.Α.Σ., στην ΗΧΩ της Άρτας: «Ίσα που πρόλαβα να διαβάσω μια κοινή ανακοίνωση της Τζένης Ταπραντζή και του Γιώργου Αθανασούλα, για συμπόρευση στο Δήμο Αρταίων… ες αύριον τα σπουδαία, αλλά όπως και να το κάνουμε, η συνεργασία αυτή, δίνει στην Τζένη «αέρα στα πανιά της»… »!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ!

Το φλουρί της πίττας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, «έπεσε» στην υπουργό (Προστασίας του Πολίτη) ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ!

Πρωτοφανές, πρωτότυπο, πρωτόγνωρο!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ!

Σελίδα 1 από 16

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top