Αρκετούς μήνες πριν την επόμενη εκλογική αναμέτρηση για το Δήμο Αρταίων και τα «φαβορί» για τη διεκδίκηση του αξιώματος του δημάρχου, έχουν «ξεχωρίσει» από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Κι έχουν «ξεχωρίσει» με βάση την κοινή πολιτική λογική και τα μέχρι στιγμής τοπικά δεδομένα.
Ξεκινάμε με τα αυτονόητα!
Εκτός από ορισμένες περιπτώσεις, την πρώτη Κυριακή όλα σχεδόν τα κόμματα, θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν το δημαρχιακό αξίωμα, που σημαίνει κάθε κόμμα θα προσφέρει τη στήριξή του σε κάποιο «προσκείμενο» σε αυτό υποψήφιο ή προτεινόμενο και επιλεγόμενο από το ίδιο.
Οι σχετικές διεργασίες σε τοπικό επίπεδο έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου.
Τα πρόσωπα που άμεσα ή έμμεσα θα διεκδικήσουν κομματικά χρίσματα, έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, με αναφορές «επί προσωπικού» για το καθένα, χωρίς να ακολουθήσει κάποια διάψευση.
Όμως τα «φαβορί», όσον αφορά τα μεγάλα κόμματα, είναι:
Από τη Ν.Δ. ο νυν δήμαρχος ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Από το ΚΙΝΑΛ οι ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ (εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με άλλα κόμματα).
Από τη ΛΑΕ η ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ.
Από το ΣΥΡΙΖΑ, έπεσαν στο τραπέζι δύο-τρία ονόματα, αλλά όλα δείχνουν ότι η στήριξη θα δοθεί στην ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, η οποία, έχει εμπειρία από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η ίδια και όλα τα μέλη της οικογένειάς της, μεγάλωσαν στα σοκάκια και στις πλατείες της πόλης της Άρτας και ανέπτυξαν  σε αυτήν σπουδαία επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα και το πιο σημαντικό, η ίδια, έχει αποδεδειγμένα ευρείες προσβάσεις προς όλους τους πολιτικούς χώρους και προς όλες τις τάξεις της τοπικής κοινωνίας.
Πιστεύουμε δε ότι λόγω και της συνεργασίας της με την ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Ηπείρου, τις προηγούμενες εκλογές και το υψηλό ποσοστό «σταυρών» προτίμησης, που η ίδια συγκέντρωσε, στην τελική επιλογή, θα έχει και την στήριξη της κ. Υπουργού, ίσως και να προταθεί από την ίδια την Υπουργό.
Τέλος οι όποιες συνεργασίες κομμάτων, θα γίνουν τη δεύτερη Κυριακή, που θα αναμετρηθούν οι δύο πρώτοι (της πρώτης Κυριακής), υποψήφιοι δήμαρχοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν «εν κρυπτώ» και προσυμφωνίες.

                                                                                            Λ.Σ.


 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top