paratiritis-artas.gr

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΑΡΤΑ


Όλα δείχνουν ότι ο νυν δήμαρχος «Ν. ΣΚΟΥΦΑ» ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ θα είναι υποψήφιος βουλευτής Άρτας της Ν.Δ. και τη σκυτάλη για τον εν λόγω Δήμο παραλαμβάνει η αντιδήμαρχος και δεξί του χέρι ΡΟΖΙΝΑ ΒΑΒΕΤΣΗ.

Περισσότερα...


Νέα και συνεχιζόμενα έργα ο προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 21 εκ. ευρώ περιλαμβάνει το τεχνικό πρόγραμμα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ) για το 2019.

Περισσότερα...


Με έγγραφο το οποίο κοινοποιήθηκε από τη Διοίκηση 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας στο Κέντρο Υγείας Άνω Καλεντίνης, ζητείται η μετακίνηση Γενικών Ιατρών του ανωτέρω ΚΥ στο ΚΥ Βουργαρελίου λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού.

Περισσότερα...

Η ΕΛΠΕ διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις με θέμα: «Το πρόγραμμα γεωφυσικών καταγραφών στην χερσαία περιοχή παραχώρησης Άρτας – Πρέβεζας»

Περισσότερα...

Με αφορμή την χειμερινή διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άρτας γίνεται γνωστό πως, όπως κάθε χρόνο για 15 έτη έτσι και φέτος το Κολυμβητήριο δεν θα λειτουργήσει μέχρι και τις αρχές Μαρτίου, λόγω του υψηλού κόστους συντήρησης και λειτουργίας.

Περισσότερα...

Τον περασμένο Απρίλιο, πριν από 8 μήνες, θύματα υποκαταστήματος Άρτας, μεγάλη συστηματικής Τράπεζας, των οποίων οι καταθέσεις τους «ΚΑΝΑΝΕ ΦΤΕΡΑ», έκαναν εξώδικα, ζητώντας υπεύθυνη ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι είναι οι θύτες τους και απάντηση ακόμη δεν πήραν.

Περισσότερα...


Τελικά η προαναγγελθείσα, εδώ και πολλούς μήνες, διάσπαση στο χώρο της Ν.Δ., για τη διεκδίκηση του Δήμου Αρταίων, δεν αποφεύχθηκε.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ, που διαχώρισε πρόσφατα τη θέση του, από την παράταξη του δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ».

Περισσότερα...

Σύμφωνα με κάποιους ψιθύρους, αλλά και δημοσιεύματα, πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του τέως υπουργού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (σύζυγός του), πρόκειται να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Άρτας της Ν.Δ.

Περισσότερα...

Η σημαντική πρόοδος που έχει συντελεστεί στην πορεία του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Αρταίων κατά τα τελευταία χρόνια, αλλά και το τι θα ακολουθήσει το επόμενο έτος τονίστηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συζητήθηκε η κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος για το 2019.

Περισσότερα...

Ύστερα  από  την  διενέργεια  των  αρχαιρεσιών  του  Ιατρικού  Συλλόγου  Άρτας  στις  21.10.18  και  την  επικύρωση  αυτών  από  την  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτ.Μακεδονίας ,  το  νεοεκλεγέν  Διοικητικό  Συμβούλιο,  στη  συνεδρίασή  του  στις  26.11.18  συγκροτήθηκε σε  σώμα  και  η  νέα  σύνθεσή  του  είναι  η  εξής:

Περισσότερα...

Ομόφωνα έκανε δεκτή η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αρταίων την προσφορά της αναδόχου σύμπραξης εταιριών για την εκπόνηση των Μελετών Ωρίμανσης του έργου «Αξιοποίηση του Παλαιού Ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ».

Περισσότερα...

Σε ουσιαστικές παρεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας, προχωρά η Περιφέρεια Ηπείρου, με την κατασκευή κυκλικών κόμβων σε σημεία του Εθνικού και Οδικού δικτύου που παρουσιάζουν μεγάλη κίνηση οχημάτων και υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι ατυχημάτων.

Περισσότερα...


Στα ίχνη και στη σύλληψη δύο ημεδαπών διακινητών ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.

Περισσότερα...


Ο Δήμος Αρταίων κάνει γνωστό πως προκειμένου να μην υπάρξει διακοπή στην καταβολή της εισοδηματικής ενίσχυσης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης –Κ.Ε.Α. παρακαλούνται οι δικαιούχοι, εφόσον ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα από την ΗΔΙΚΑ Α.Ε., στο κινητό τους τηλέφωνο και email που έχουν δηλώσει, ότι η αίτηση τους ακυρώθηκε να υποβάλλουν νέα αίτηση τον ίδιο μήνα, για να μη χαθεί κάποιος μήνας πληρωμής.

Περισσότερα...

Ο Κωνσταντίνος Τόσκας,  Πτυχ. Πολιτικός Μηχανικός  Ε.Υ.Τ.Ε. και Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.  Ν.Τ. Άρτας, θα είναι ο επικεφαλής της  Δημοτικής Ομάδας-Πολιτικής Κίνησης στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 112

Υποκατηγορίες

ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top