Νέα σειρά επισκέψεων σε επιχειρήσεις και φορείς της περιοχής ξεκινά η Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο του διαλόγου με την τοπική κοινωνία, που έχει αρχίσει εδώ και αρκετούς μήνες, και στον οποίο καταγράφονται ζητήματα και δρομολογούνται παρεμβάσεις και λύσεις.  

Το προηγούμενο διάστημα ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης επισκέφθηκε δύο επιχειρήσεις της περιοχής και συγκεκριμένα την «Πορτοκαλάδα Άρτας» και την εταιρία «Up Lift» που δραστηριοποιείται στους ανελκυστήρες. Συζήτησε και ενημερώθηκε από τους ιδιοκτήτες τους Γιώργο Παπακίτσο και Γιώργο Παπαχρήστο για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν σήμερα στο «επιχειρείν», τις δυνατότητες επέκτασης των επιχειρήσεών τους, αλλά και την προβολή της Άρτας που πετυχαίνουν μέσα από τις δραστηριότητές τους.

Ξεκινήσαμε μια νέα σειρά συναντήσεων, αυτή τη φορά με επιχειρήσεις της Άρτας. Έχουμε την τύχη στην περιοχή μας να διαθέτουμε πολύ καλές επιχειρήσεις, με ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά, έχουν μεράκι και δεν διστάζουν να επιχειρήσουν σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η περιοχή μας μπορεί να είναι γνωστή για τον πρωτογενή τομέα και τις επιχειρήσεις που διαθέτει σε αυτόν τον κλάδο, ωστόσο υπάρχουν πολύ καλές προσπάθειες σε όλους τους κλάδους της οικονομίας και μάλιστα με εξαγωγικό προσανατολισμό. Ο ιδιωτικός τομέας βάλλεται από παντού και από την πλευρά μας ως Δήμος θέλουμε να κάνουμε ο, τι περνά από το χέρι μας για να βοηθήσουμε τις Αρτινές επιχειρήσεις να αντέξουν την συνεχιζόμενη κρίση. Θέλουμε να είμαστε δίπλα τους και να τους είμαστε χρήσιμοι. Συζητάμε, καταγράφουμε τις ανάγκες και τις προτάσεις τους και δρομολογούμε παρεμβάσεις και λύσεις για ένα καλύτερο τοπικό «επιχειρείν» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Τσιρογιάννης.

 


 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top