Νέα και συνεχιζόμενα έργα ο προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 21 εκ. ευρώ περιλαμβάνει το τεχνικό πρόγραμμα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ) για το 2019.

Πρόκειται για έργα και παρεμβάσεις που ενισχύουν τις υποδομές, αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους συμπολίτες και εκσυγχρονίζουν την λειτουργία της ΔΕΥΑΑ.
«Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, αλλά και ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΑ για να προσφέρουμε έργα ουσίας στους συμπολίτες μας. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών για τους δημότες. Το πρόγραμμα των έργων για το 2019 περιλαμβάνει πολύ σημαντικά έργα που με την ολοκλήρωσή τους θα ενισχύσουν σημαντικά τις υποδομές και θα επιλύσουν βασικά και χρόνια προβλήματα, δίνοντας βαρύτητα σε όλη την έκταση του Δήμου Αρταίων» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.  
Αναλυτικότερα, ο προϋπολογισμός των νέων έργων και μελετών, των συνεχιζόμενων έργων και μελετών, των έργων που είναι προς υλοποίηση και των έργων που βρίσκονται προς αναζήτηση χρηματοδότησης αγγίζει τα 21.102.035,54 ευρώ και για τη χρηματοδότησή τους αξιοποιούνται ίδιοι πόροι, αλλά και χρηματοδοτικά προγράμματα.

Τα έργα που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2019, μεταξύ άλλων, είναι:

    «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών Γλυκορρίζου, Λιμίνης και Αγίας Τριάδας Κεραματών»
    «Μονάδα επεξεργασίας αφυδατωμένης ιλύος ΕΕΛ Άρτας»  
    «Αντικατάσταση Η/Μ εξοπλισμού Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Άρτας»
    «Βελτιώσεις και συντηρήσεις δικτύου ύδρευσης και ομβρίων Δήμου Αρταίων»
    «Μελέτη υδροδότησης από τη Λίμνη Πουρναρίου»
    «Βελτιώσεις Αντλιοστασίων ύδρευσης Δήμου Αρταίων»
     «Εξοπλισμός νέων γεωτρήσεων σε Καμπή και Ροδαυγή»  
     «Δίκτυα συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων οικισμών Ανέζας, Καλογερικού,  Ψαθοτοπίου, Ρόκκα , Χαλκιάδων και Καλαμιάς, Καμπής».
    «Βελτιώσεις - Επεκτάσεις δικτύου ύδρευσης οικισμών Δ. Αρταίων (Έλατος Κορφοβουνίου , Κορωνησία , Στρογγυλή, Αμπέλια Αμμοτόπου και Παντάνασσα)»  
     «Εγκατάσταση συστημάτων τηλεμετρίας , αυτοματισμών και ηλεκτρονικού συστήματος εντοπισμού και ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης των Δ.Δ του Δήμου Αρταίων»
     «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ Γλυκορίζου και Χαλκιάδων»,
    «Ύδρευση υψηλής ζώνης Τ.Κ Γραμμενίτσας ( Α' Φάση)»



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top