Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας όλων των εργαζομένων όλων των τμημάτων και των Νομικών Προσώπων πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμος Αρταίων μαζί με το Σύλλογο Εργαζομένων.

Παράλληλα, όπως γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι εργαζόμενοι που συνταξιοδοτήθηκαν μέσα στη χρονιά.
«Η οικογένεια του Δήμου Αρταίων είναι σύσσωμη σήμερα εδώ. Θα ήθελα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας και να σας ευχαριστήσω θερμά για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια και για το επίπεδο δουλειάς που επιδεικνύετε καθημερινά. Το πλούσιο έργο του Δήμου είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας που έχουμε σε όλους τους τομείς, στην καθημερινότητα, στα αναπτυξιακά έργα, στην κοινωνική μέριμνα, στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό. Παράλληλα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί δείχνετε αυταπάρνηση, την ώρα που οι δυσκολίες ιδιαίτερα σε ο, τι αφορά την υποστελέχωση του Δήμου είναι μεγάλες. Συνεχίζουμε δυναμικά, όλοι μαζί σαν μια γροθιά για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και της Άρτας. Μιας Άρτας που αλλάζει και είμαστε πλέον όλοι περήφανοι ξανά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
Να σημειωθεί ότι τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι πρώην εργαζόμενοι και πλέον συνταξιούχοι: Δημήτρης Ζορμπάς, Γιώργος Μακρής, Αλίκη Παπαγιάννη-Νάκου και Νίκος Δάφνος.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top