Ο Δήμος Αρταίων βρίσκεται από την αρχή, στην «πρώτη γραμμή» της μάχης για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού που έχει ξεσπάσει σε ολόκληρο πλανήτη, δίνοντας καθημερινά το παρών και στηρίζοντας με κάθε τρόπο τους συμπολίτες, ιδίως εκείνους που ανήκουν στις ευπαθείς  και ευάλωτες ομάδες.

Με αίσθημα ευθύνης κι αλληλεγγύης απέναντι στην τοπική κοινωνία στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων ψηφίστηκε ομοφώνα (αριθμ.81/2020 απόφαση Δ.Σ) από τους συμμετέχοντες η δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού για την στήριξη του Νοσοκομείου Άρτας σε ιατρικό/τεχνολογικό εξοπλισμό και μέσων ατομικής προστασίας για τους εργαζόμενούς του.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν σύσσωμος ο συνδυασμός του Δήμαρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη «Αρτινών Συνεργασία» και ο συνδυασμός «Ριζοσπαστική Αλλαγή» με Επικεφαλής την  κα. Ευαγγελίτσα Κιτσαντά, ενώ απείχαν ο συνδυασμός «Δημοτική Αναγέννηση» με επικεφαλής την κα.Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια και ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον κ. Ευστράτιο Καλλώνη. Από τον συνδυασμό «Πολίτες με Όραμα » του κ. Γιώργου Μπαλάγκα, συμμετείχε ο κ. Κωνσταντίνος Μάρος και από τον συνδυασμό «Γέφυρα στο Μέλλον» του κ. Ιωάννη  Παπαλέξη συμμετείχαν η κα. Βίκυ Βασιλάκη και η  κα. Χριστίνα Σπάκα.
Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε ύστερα από την χθεσινή πρωτοβουλία του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη, όπου συγκεντρώθηκε για το σκοπό αυτό το ποσό των 4.000 ευρώ από τα στελέχη της παράταξης.

Επίσης, αποφασίστηκε η δημιουργία διαπαραταξιακής Επιτροπής παρακολούθησης της κίνησης του λογαριασμού με τη συμμετοχή ενός (1) μέλους από κάθε παράταξη και πρότεινε ως Ταμία της Επιτροπής, την Προϊσταμένη του Τμήματος Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αρταίων κα. Αθηνά Παλαιοδήμου και σε περίπτωση κολλήματος αυτής ως νόμιμη αναπληρώτρια την κα. Γεωργία Μπέκιου. Τα μέλη των παρατάξεων της διαπαραταξιακής επιτροπής παρακολούθησης κίνησης του λογαριασμού είναι,ο κ. Χριστόφορος Σιαφάκας, η κα. Ευαγγελίτσα Κιτσαντά, ο κ. Κωνσταντίνος Μάρος και η  κα. Χριστίνα Σπάκα.

«Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε όπου ολόκληρος ο πλανήτης δοκιμάζεται λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού , είναι χρέος όλων μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους Φορείς, τους Συλλόγους, τους επιχειρηματίες, τους επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες μας να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν αυτή την παναρτινή προσπάθεια για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Άρτας με ιατρικό/τεχνολογικό εξοπλισμό και μέσων ατομικής προστασίας των εργαζομένων του, τους οποίους και ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά τους στην μάχη κατά του κορωνοιού.
Μένουμε σπίτι, σημαίνει στηρίζουμε το σπίτι μας » ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top