Ο Δήμος Αρταίων και η ΔΕΥΑΑ ανακοινώνουν την υπογραφή σύμβασης με ανάδοχο εταιρεία, προκειμένου να προχωρήσουν έργα βελτίωσης και επέκτασης του δικτύου ύδρευσης στις περιοχές, Κορωνησία, Στρογγυλή, Αμπέλια Αμμοτόπου και Παντάνασσα.

Παράλληλα, η εργολαβία προβλέπει και εργασίες αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης και διανομής  μεταφοράς νερού, καθώς και υδραυλικών και Η/Μ εγκαταστάσεων στα υφιστάμενα αντλιοστάσια.

Συγκεκριμένα, προβλέπονται:

Στην Κορωνησία: εργασίες αντικατάστασης του παλιού δικτύου ύδρευσης στην Κορωνησία σε μήκος 5,5 χλμ. Επίσης, προβλέπεται αντικατάσταση του καταθλιπτικού αγωγού μήκος 700μ. περίπου και αντικατάσταση δικτύου και τμήματος του εσωτερικού δικτύου διανομής στο οικισμό.

Στην Παντάνασσα: αντικατάσταση του δικτύου διανομής του οικισμού.
Στα Αμπέλια Αμμοτόπου: κατασκευή νέου καταθλιπτικού δικτύου.

Στην Στρογγυλή: αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στον οικισμό της Στρογγυλής.

Η χρηματοδότηση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 1.147.864,79 ευρώ, πραγματοποιείται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι.

Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ, δήλωσε για τις τεχνικές αυτές παρεμβάσεις: "Λύνουμε χρόνια προβλήματα λειψυδρίας, που αντιμετωπίζουν οι οικισμοί, βελτιώνουμε τις υποδομές ύδρευσης με νέα έργα και εργασίες αποκατάστασης των υφιστάμενων υποδομών, ενισχύοντας έτσι τις υποδομές μας και εξασφαλίζοντας την επάρκεια του νερού σε όλο μας τον Δήμο".
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top