Το πιο ωραίο και ελκυστικό, από κάθε άποψη και χωρίς ίχνος υπερβολής, κάμπινγκ, στα 110 χιλιόμετρα αμμουδερών παραλιών της Ηπείρου, είναι το κάμπινγκ «ΜΟΝΟΛΙΘΙ» στην περιοχή Μονολίθι της Πρέβεζας.

Ασφαλέστατο για μικρούς και μεγάλους, δίπλα σε φανταστική θάλασσα, άνετοι χώροι για τροχόσπιτα, μόνιμα και διερχόμενα, για σκηνές, αυτοκινούμενα, δίκλινα μπαγκαλόουζ, μίνι μάρκετ, ταβέρνα με φρέσκα ψάρια, μαγειρευτά της εποχής, της ώρας, πίτσες, κρέπες και άλλα, μπήτς μπαρ με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες και αθλητικούς χώρους και πολλά άλλα που κάνουν ευχάριστες τις διακοπές και στους πιο απαιτητικούς.

Για άνεργους, τρίτεκνους και πολύτεκνους, προσφέρονται χαμηλές τιμές κ.ά.

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε ότι το κάμπινγκ «ΜΟΝΟΛΙΘΙ» μπορεί να γίνει η «βάση», για εκείνους που επιθυμούν να επισκεφθούν και άλλες περιοχές (Λευκάδα, Πάργα, Παξούς, Αχέροντα, Νικόπολη κ.λπ.) και το βράδυ να επανέρχονται, γιατί βρίσκεται στο κέντρο όλων των προαναφερόμενων περιοχών.

Αυτό το κείμενο δεν είναι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ (και δεν το έχει ανάγκη η εν λόγω επιχείρηση) και γράφτηκε, γιατί οι ιδιοκτήτες είναι αρτινοί κι εμείς ως αρτινοί, δικαιούμαστε να εκφράσουμε αυτά που βλέπουνε και πιστεύουμε, χωρίς να παρερμηνευτούν!

                                                                                             

                                                                                                                                                  «Π» 

 

ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top