Από σήμερα 1 Απριλίου, άρχισε να λειτουργεί το Camping MONOLITHI για τη νέα σεζόν.

Το πιο ωραίο και ελκυστικό, από κάθε άποψη και χωρίς ίχνος υπερβολής, κάμπινγκ, στα 110 χιλιόμετρα αμμουδερών παραλιών της Ηπείρου, στην περιοχή Μονολίθι της Πρέβεζας.

Ασφαλέστατο για μικρούς και μεγάλους, δίπλα σε φανταστική θάλασσα, άνετοι χώροι για τροχόσπιτα, μόνιμα και διερχόμενα, για σκηνές, αυτοκινούμενα, δίκλινα bangalows, μίνι μάρκετ, ταβέρνα με φρέσκα ψάρια, μαγειρευτά της εποχής, της ώρας, πίτσες, κρέπες και άλλα, beach bar με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες και αθλητικούς χώρους και πολλά άλλα που κάνουν ευχάριστες τις διακοπές και στους πιο απαιτητικούς.

Για άνεργους, τρίτεκνους και πολύτεκνους, προσφέρονται χαμηλές τιμές κ.ά.

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε ότι το κάμπινγκ «ΜΟΝΟΛΙΘΙ» μπορεί να γίνει η «βάση», για εκείνους που επιθυμούν να επισκεφθούν και άλλες περιοχές (Λευκάδα, Πάργα, Παξούς, Αχέροντα, Νικόπολη κ.λπ.) και το βράδυ να επανέρχονται, γιατί βρίσκεται στο κέντρο όλων των προαναφερόμενων περιοχών.

Αυτό το κείμενο δεν είναι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ (και δεν το έχει ανάγκη η εν λόγω επιχείρηση) και γράφτηκε, γιατί οι ιδιοκτήτες είναι αρτινοί κι εμείς ως αρτινοί, δικαιούμαστε να εκφράσουμε αυτά που βλέπουνε και πιστεύουμε, χωρίς να παρερμηνευτούν!

 

                                                                                                         «Π» 

 

Μεταβιβάζεται 'Αδεια Ταξί

Μοντέλο αυτοκινήτου Volkswagen Passat του 2005, 1900cc
Τιμή συζητήσιμη
Τηλ. 6955659939

-----------------------------------------------------------------

ΠΩΛEITAI EKTAΣH ΣYNOΛIKOY EMBAΔOY 6800 T.M. ΣTON AΓIO ΔHMHTPIO ΠETA APTAΣ. ΔEYTEPH ΓPAMMH EΠI THΣ EΘNIKHΣ OΔOY APTAΣ – TPIKAΛΩN, 100 METPA AΠO THN EIΣOΔO AΓIOY ΔHMHTPIOY.
OIKOΔOMEI 400 TM ΓIA OIKIA.
KATAΛΛHΛO KAI ΓIA ΔYO AΓOPAΣTEΣ KAΘΩΣ EXEI ΔYO ΣYMBOΛAIA 4000 TM KAI 2800 TM.
ΤΗΛ. 6975 863618

Σύνδεση μελών

Go to top