Από σήμερα 1 Απριλίου, άρχισε να λειτουργεί το Camping MONOLITHI για τη νέα σεζόν.

Το πιο ωραίο και ελκυστικό, από κάθε άποψη και χωρίς ίχνος υπερβολής, κάμπινγκ, στα 110 χιλιόμετρα αμμουδερών παραλιών της Ηπείρου, στην περιοχή Μονολίθι της Πρέβεζας.

Ασφαλέστατο για μικρούς και μεγάλους, δίπλα σε φανταστική θάλασσα, άνετοι χώροι για τροχόσπιτα, μόνιμα και διερχόμενα, για σκηνές, αυτοκινούμενα, δίκλινα bangalows, μίνι μάρκετ, ταβέρνα με φρέσκα ψάρια, μαγειρευτά της εποχής, της ώρας, πίτσες, κρέπες και άλλα, beach bar με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες και αθλητικούς χώρους και πολλά άλλα που κάνουν ευχάριστες τις διακοπές και στους πιο απαιτητικούς.

Για άνεργους, τρίτεκνους και πολύτεκνους, προσφέρονται χαμηλές τιμές κ.ά.

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε ότι το κάμπινγκ «ΜΟΝΟΛΙΘΙ» μπορεί να γίνει η «βάση», για εκείνους που επιθυμούν να επισκεφθούν και άλλες περιοχές (Λευκάδα, Πάργα, Παξούς, Αχέροντα, Νικόπολη κ.λπ.) και το βράδυ να επανέρχονται, γιατί βρίσκεται στο κέντρο όλων των προαναφερόμενων περιοχών.

Αυτό το κείμενο δεν είναι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ (και δεν το έχει ανάγκη η εν λόγω επιχείρηση) και γράφτηκε, γιατί οι ιδιοκτήτες είναι αρτινοί κι εμείς ως αρτινοί, δικαιούμαστε να εκφράσουμε αυτά που βλέπουνε και πιστεύουμε, χωρίς να παρερμηνευτούν!

 

                                                                                                         «Π» 

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top