Πριν από τρία περίπου χρόνια ξεκίνησε στην πόλη μας και στην κεντρική πλατεία, τις δραστηριότητές του, η καφετέρια ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ανακαινισμένη και προσαρμοσμένη στις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών της περιοχής μας, από επαγγελματίες που γνωρίζουν τη δουλειά τους, από επαγγελματίες δοκιμασμένους και επιτυχημένους στην Ελλάδα κι όχι μόνον.

Όμως το μικρό αυτό διάστημα ήταν αρκετό για να αλλάξουν τα δεδομένα στην μικρή μας πόλη, όσον αφορά την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, σε αυτό το αντικείμενο.

Το ΒΥΖΑΝΤΙΟ αναγεννήθηκε και έγινε το στέκι και σχεδόν ο καθημερινός προορισμός πολλών συμπολιτών μας, που επιζητούν καλό περιβάλλον και άψογη εξυπηρέτηση, για να πιουν τον καφέ και το ποτό τους, για να απολαύσουν την ποιοτική και επιλεγμένη μουσική, αλλά και να διασκεδάσουν με ζωντανά προγράμματα και διάφορες εκδηλώσεις που συχνά διοργανώνονται στην ευρύχωρη αίθουσά του.

Η ανταπόκριση των αρτινών ξεπέρασε κάθε προσδοκία των υπευθύνων, οι οποίοι προχώρησαν σε ανάπτυξη και νέων παρεμφερών υπηρεσιών, με την ίδια υπευθυνότητα και αξιοπιστία πέραν του καφέ.

Σερβίρονται πεντανόστιμες ΠΙΤΣΕΣ, όλων των ειδών, ΓΛΥΚΑ που δεν «παίζονται» και ΣΑΛΑΤΕΣ ολόφρεσκες, δροσερές και για όλες τις ορέξεις.   

Τέλος προγραμματίζονται και άλλες παροχές υπηρεσιών που θα εκπλήξουν και θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες του.

 

                                                                                                 Β.Σ.

 

ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top