ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ -  ΟΥΖΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ!Οι νοσταλγοί της παράδοσης και οι νέοι των αναζητήσεων, έχουν πλέον ένα κοινό σημείο αναφοράς, στις οικογενειακές, επαγγελματικές, συντροφικές και φιλικές αποδράσεις του, για χαλάρωμα και ευχάριστες στιγμές, αντίδοτο στη ρουτίνα και στα ζητήματα και προβλήματα της καθημερινότητας.
Αναφερόμαστε στο αυθεντικό και παραδοσιακό ΚΑΦΕ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΟΥΖΕΡΙ – ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ, με την προσδιοριστική ονομασία «ΑΚΡΑΙΟΣ», που λειτουργεί στην οδό Θεμιστοκλέους 30, περιοχή Σκοπευτηρίου.

Ένα στέκι που ικανοποιεί όλες τις ηλικίες και τις σημερινές απαιτήσεις και ανάγκες όλων μας.
Ένας… «ΑΚΡΑΙΟΣ» στις δικές μας αναζητήσεις!
Ένας «ΑΚΡΑΙΟΣ» που πέτυχε μέσα σε πολύ λίγους μήνες, να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τις προτιμήσεις δεκάδων συμπολιτών μας και κάθε μεσημέρι και κυρίως κάθε βράδυ, να

είναι γεμάτος από κόσμο, επαναλαμβάνουμε όλων των ηλικιών και του φοιτητόκοσμου!
Στην περίπτωση ταιριάζει απόλυτα το πολυχρησιμοποιημένο, σε αυτές τις περιπτώσεις, «μία επίσκεψη θα σας πείσει»!

Μια επίσκεψη, που χωρίς καμία υπερβολή, θα δικαιώσει αυτό το κείμενό μας, μια επίσκεψη που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.
Κάτω από έναν μεγάλο πλατύφυλλο πλάτανο, σε μια όμορφη και υπερυψωμένη πλακόστρωτη δημοτική πλατεία, θα νοιώσετε ζεστά και οικεία με το περιβάλλον, θα απολαύσετε εκλεκτούς και εύγεστους μεζέδες, ελκυστικές ποικιλίες, της ώρας, σουβλάκι και πίτα γύρο και πολλά άλλα.

Σερβίρονται όλα τα ποτά και γνήσιο αρτινό τσίπουρο!

Ακόμη θα απολαύσετε ποιοτική μουσική, με προσεκτικά επιλεγμένα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, μέχρι νησιώτικα και έντεχνα, αλλά και παραδοσιακά.
Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και λόγω αυτής της μορφής της, αποτελεί και εγγύηση για την καθαριότητα και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων!
Είναι το δικό μας στέκι και στοιχηματίζουμε ότι θα γίνει και δικό σας, όταν το γνωρίσετε!

Β.Σ.

Μεταβιβάζεται 'Αδεια Ταξί

Μοντέλο αυτοκινήτου Volkswagen Passat του 2005, 1900cc
Τιμή συζητήσιμη
Τηλ. 6955659939

-----------------------------------------------------------------

ΠΩΛEITAI EKTAΣH ΣYNOΛIKOY EMBAΔOY 6800 T.M. ΣTON AΓIO ΔHMHTPIO ΠETA APTAΣ. ΔEYTEPH ΓPAMMH EΠI THΣ EΘNIKHΣ OΔOY APTAΣ – TPIKAΛΩN, 100 METPA AΠO THN EIΣOΔO AΓIOY ΔHMHTPIOY.
OIKOΔOMEI 400 TM ΓIA OIKIA.
KATAΛΛHΛO KAI ΓIA ΔYO AΓOPAΣTEΣ KAΘΩΣ EXEI ΔYO ΣYMBOΛAIA 4000 TM KAI 2800 TM.
ΤΗΛ. 6975 863618

Σύνδεση μελών

Go to top