ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ -  ΟΥΖΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ!Οι νοσταλγοί της παράδοσης και οι νέοι των αναζητήσεων, έχουν πλέον ένα κοινό σημείο αναφοράς, στις οικογενειακές, επαγγελματικές, συντροφικές και φιλικές αποδράσεις του, για χαλάρωμα και ευχάριστες στιγμές, αντίδοτο στη ρουτίνα και στα ζητήματα και προβλήματα της καθημερινότητας.
Αναφερόμαστε στο αυθεντικό και παραδοσιακό ΚΑΦΕ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΟΥΖΕΡΙ – ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ, με την προσδιοριστική ονομασία «ΑΚΡΑΙΟΣ», που λειτουργεί στην οδό Θεμιστοκλέους 30, περιοχή Σκοπευτηρίου.

Ένα στέκι που ικανοποιεί όλες τις ηλικίες και τις σημερινές απαιτήσεις και ανάγκες όλων μας.
Ένας… «ΑΚΡΑΙΟΣ» στις δικές μας αναζητήσεις!
Ένας «ΑΚΡΑΙΟΣ» που πέτυχε μέσα σε πολύ λίγους μήνες, να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τις προτιμήσεις δεκάδων συμπολιτών μας και κάθε μεσημέρι και κυρίως κάθε βράδυ, να

είναι γεμάτος από κόσμο, επαναλαμβάνουμε όλων των ηλικιών και του φοιτητόκοσμου!
Στην περίπτωση ταιριάζει απόλυτα το πολυχρησιμοποιημένο, σε αυτές τις περιπτώσεις, «μία επίσκεψη θα σας πείσει»!

Μια επίσκεψη, που χωρίς καμία υπερβολή, θα δικαιώσει αυτό το κείμενό μας, μια επίσκεψη που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.
Κάτω από έναν μεγάλο πλατύφυλλο πλάτανο, σε μια όμορφη και υπερυψωμένη πλακόστρωτη δημοτική πλατεία, θα νοιώσετε ζεστά και οικεία με το περιβάλλον, θα απολαύσετε εκλεκτούς και εύγεστους μεζέδες, ελκυστικές ποικιλίες, της ώρας, σουβλάκι και πίτα γύρο και πολλά άλλα.

Σερβίρονται όλα τα ποτά και γνήσιο αρτινό τσίπουρο!

Ακόμη θα απολαύσετε ποιοτική μουσική, με προσεκτικά επιλεγμένα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, μέχρι νησιώτικα και έντεχνα, αλλά και παραδοσιακά.
Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και λόγω αυτής της μορφής της, αποτελεί και εγγύηση για την καθαριότητα και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων!
Είναι το δικό μας στέκι και στοιχηματίζουμε ότι θα γίνει και δικό σας, όταν το γνωρίσετε!

Β.Σ.

ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top