Στο ερώτημα «γιατί στο κάμπινγκ «ΜΟΝΟΛΙΘΙ» και όχι κάπου αλλού», υπάρχουν πολλές και ουσιώδεις απαντήσεις, όπως:

1. Γιατί είναι το καλύτερο, το πιο ωραίο και ελκυστικό, της Βορειοδυτικής Ελλάδας και στα 110 χιλιόμετρα αμμουδερών παραλιών της Ηπείρου.
2. Γιατί είναι ιδανικό για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, για ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, για ΠΑΡΕΕΣ ΝΕΩΝ, για ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ.
3. Γιατί προσφέρονται μεγάλοι χώροι για σκηνές και μόνιμα και διερχόμενα τροχόσπιτα.
4. Γιατί επιτρέπονται τα κατοικίδια.
5. Γιατί είναι ασφαλέστατο για μικρούς και μεγάλους, δίπλα σε φανταστική θάλασσα.
6. Γιατί διαθέτει δίκλινα μπαγκαλόους, μίνι μάρκετ, ταβέρνα με φρέσκα ψάρια, μαγειρευτά, της ώρας, πίτσες και κρέπες και άλλα, μπητς μπαρ με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες, αθλητικούς χώρους και πολλά άλλα που κάνουν ευχάριστες τις διακοπές και στους πιο απαιτητικούς, και
7. Γιατί η σεζόν του, είναι διπλάσια σε χρονική διάρκεια, έναντι όλων των άλλων κάμπινγκ της περιοχής, διαρκεί 7 μήνες, από 1η Απριλίου, έως 31 Οκτωβρίου.
Για άνεργους, τρίτεκνους και πολύτεκνους, προσφέρονται χαμηλές τιμές κ.ά.
Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε ότι το κάμπινγκ «ΜΟΝΟΛΙΘΙ» μπορεί να γίνει η «βάση», για εκείνους που επιθυμούν να επισκεφθούν και άλλες περιοχές (Λευκάδα, Πάργα, Παξούς, Αχέροντα, Νικόπολη κ.λπ.) και το βράδυ να επανέρχονται, γιατί βρίσκεται στο κέντρο όλων των προαναφερόμενων περιοχών.
Αυτό το κείμενο δεν είναι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ (και δεν το έχει ανάγκη η εν λόγω επιχείρηση) και γράφτηκε, γιατί οι ιδιοκτήτες είναι αρτινοί κι εμείς ως αρτινοί, δικαιούμαστε να εκφράσουμε αυτά που βλέπουνε και πιστεύουμε, χωρίς να παρερμηνευτούν!

                                                                                                «Π»


ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top