Σύμφωνα με πληροφορίες μας, που δεν στάθηκε δυνατόν μέχρι στιγμής να τις διασταυρώσουμε, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ, δήλωσε προχθές ανεπίσημα στο Χανόπουλο σε γνωστούς και φίλους του, ότι στις επόμενες εκλογές θα διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου Αρταίων.
Ως γνωστόν ο κ. Στασινός είχε παραιτηθεί από βουλευτής λόγω διαφωνιών με τις πολιτικές του κόμματός του και τη θέση του την πήρε ο νυν βουλευτής ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ.

Βέβαια οι λόγοι της παραίτησής του, δεν ήταν μόνον οι διαφωνίες του, αλλά και γιατί διαφορετικά φανταζότανε την πολιτική και όπως τη γνώρισε… απογοητεύτηκε!

Σαν ένα μικρό πρώτο σχόλιο, από την πλευρά μας, θα πούμε μόνο τούτο: Αν πράγματι αποφάσισε να διεκδικήσει το Δήμο Αρταίων, στις σημερινές μάλιστα δύσκολες συνθήκες για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όπως αρνητικά είναι διαμορφωμένο το κλίμα, για τον πολιτικό του χώρο, έχοντας απέναντί του και τον νυν δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, προερχόμενος από τον ίδιο χώρο, τότε αδυνατούμε να ερμηνεύσουμε πολιτικά τις σκέψεις του και τις προσωπικές του φιλοδοξίες!

Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» είχε καλές σχέσεις μαζί του, «χειροκρότησε» την εκλογή του στο βουλευτικό αξίωμα, κριτικάρισε αρνητικά την μετέπειτα παραίτησή του και τον θεωρεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της τοπικής κοινωνίας.

Για την τυχόν εμπλοκή του, στις επόμενες δημοτικές εκλογές, θα πάρουμε θέση, όταν ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητά του!

ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top