Χρήστος Τσιρογιάννης σε Εκπαιδευτική Κοινότητα: «Ο Δήμος είναι εδώ και για τα εύκολα και για τα δύσκολα»

Πρώτο κουδούνι σήμερα με τον αγιασμό σε όλα τα σχολειά  της Άρτας, με τους μαθητές να επιστρέφουν πίσω στα θρανία τους, εφοδιασμένοι εκτός από την σχολική τους τσάντα, με τα απαραίτητα πλέον μέσα ατομικής προστασίας.

Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι παρέστησαν σήμερα στον Αγιασμό που τελέστηκε, σε διάφορα σχολεία της πόλης μας.
Από το 7ο Δημοτικό Σχολείο, το 3ο  Γυμνάσιο και Λύκειο όπου και παρέστη, ο Δήμαρχος Αρταίων δήλωσε:

«Ξέρουμε όλοι ότι αυτή η χρονιά θα είναι διαφορετική.  Όμως ως Δημοτική Αρχή έχουμε αποδείξει ότι είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Τα σχολεία μας είναι έτοιμα, έχουν γίνει εργασίες βελτίωσης των υποδομών από το καλοκαίρι ήδη, οι μάσκες και τα άλλα υλικά έχουν ήδη διανεμηθεί. Όμως, ως Δήμος έχουμε φροντίσει να έχουμε και δικό μας υγειονομικό υλικό (μάσκες) προς διάθεση στους μαθητές μας, αν παραστεί ανάγκη. Όπως περάσαμε την πρώτη φάση της υγειονομικής κρίσης μαζί – Δήμος και Πολίτες- έτσι μαζί θα είμαστε και τώρα. Στα σχολεία του Δήμου μας υπηρετούν άξιοι εκπαιδευτικοί, τους οποίους και ευχαριστώ για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και την άριστη  συνεργασία που έχουν με τον Δήμο μας. Εύχομαι σε εκείνους καλή δύναμη και στους μαθητές καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο. Επαναλαμβάνω ότι ο Δήμος είναι εδώ. Όποιο σχολείο, μαθητής, γονέας, εκπαιδευτικός, χρειάζεται το οτιδήποτε, να απευθυνθεί στον Δήμο μας».
Οι επισκέψεις των μελών της Δημοτικής Αρχής:
Σε σχολεία του Δήμου παρέστησαν όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής. Ο Κώστας Χαρακλιάς, παρέστη στο 2ο  και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, ο Χριστόφορος Σιαφάκας έδωσε το «παρών» στο 6ο  Δημοτικό και στο 5ο Γυμνάσιο, ο Μιχάλης Κοτσαρίνης, στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ανέζας, ο Νίκος Λιόντος στο 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο,  ο Παντελής Κωλέτσος στο Δημοτικό Σχολείο Καλοβάτου και στο Νηπιαγωγείο Χαλκιάδων, ο Γιώργος Πανέτας στο Δημοτικό και Γυμνάσιο Γραμμενίτσας, ο Γιώργος Μπουκουβάλας στο Δημοτικό Καμπής και στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αμμοτόπου. Ο Σωτήρης Χρηστούλης στο 4ο Δημοτικό, και ο Παναγιώτης Γαλάνης, στο  7ο Δημοτικό και στο 3ο Νηπιαγωγείο. Ο Δημήτρης Ευαγγέλου το απόγευμα θα παραστεί στον Αγιασμό του Εσπερινού Σχολείου Άρτας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top