Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του ARTA 2nd Scale Model Show ξεκίνησε.
Η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας,σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων, το Επιμελητήριο Άρτας αλλά και με την υποστήριξη,του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων νομου Άρτας διοργανώνει,την δεύτερη διεθνή έκθεση-διαγωνισμό μοντελισμού στην πόλη μας.

Το πρωί της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου, ανοίγουν οι πόρτες του Επιμελητηρίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρυγιάννης για να υποδεχθούν τους δεκάδες συμμετέχοντες  από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα επισκεφθούν την πόλη μας για το τριήμερο.
Όσοι προσέλθουν τις δύο αίθουσες,θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά,αεροπλάνα,αυτοκίνητα,μοτοσυκλέτες,πλοία,φιγουρες κ.α όλα υπό κλίμακα.
Μοντέλα,που το καθένα κρύβει την δική του ιστορία.
Το κοινό,όπως και πέρυσι,θα έχει τον δικό του ενεργό ρόλο στην εκδήλωση ψηφίζοντας το έκθεμα της αρεσκείας του και απονέμοντας το Βραβείο Κοινού σε αυτό που θα συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων.
Κατά την διάρκεια του τριημέρου,παράλληλα με την έκθεση,θα διεξάγονται σεμινάρια και επιδείξεις που μπορεί να παρακολουθήσει ο καθένας που θέλει να γνωρίσει από κοντά τον μικρόκοσμο του μοντελισμού.
Το Paint and Take που έδωσε την δυνατότητα πέρυσι σε 40 περίπου παιδιά να κατασκευάσουν με την επίβλεψη και την βοήθεια έμπειρων μοντελιστών το δικό τους μοντέλο,δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και θα πραγματοποιηθεί δυο εβδομάδες μετά,στον ίδιο χώρο.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για παιδιά 7 ετών και ανω θα παρέχονται στον χώρο υποδοχής στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Οι ώρες λειτουργίας του ARTA 2nd Scale Model Show είναι:

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου από τις 12.00 έως τις 21.00
Σάββατο 1 Φεβρουαρίου από 09.00 έως 21.00
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου από 09.00 έως 17.00

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top