Έντονη ήταν η αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, στην επιλογή του Δήμου Αρταίων να αγοράσει τα τάμπλετς που θα διανεμηθούν δωρεάν στους μαθητές της Άρτας, από άλλη πόλη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε και υπογράφει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Χουλιάρας αναφέρονται τα εξής:

«Βρισκόμαστε στην εποχή της πανδημίας του κορονοιού, προσπαθώντας να μείνουμε υγιείς , να προστατέψουμε τις οικογένειες μας και τους συμπολίτες μας .
Κάνουμε υπομονή με κλειστά τα μαγαζιά μας , είμαστε εξοργισμένοι με τα ψίχουλα που μας πετάει η κυβέρνηση, μαζεύουμε τα κομμάτια, που μας δημιούργησε  αυτή η κατάσταση και κάνουμε τα σχέδια μας για την νέα εποχή της οικονομικής καταστροφής που έρχεται.
Στην νέα αυτή οικονομική καταστροφή, η αλληλεγγύη και η στήριξη στην τοπική αγορά της πόλης μας είναι πλέον ‘’υποχρέωση’’ όλων των συμπολιτών μας και των φορέων, για να ξαναλειτουργήσουν και να μείνουν ζωντανές οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι σε αυτές .
Μέσα στην λαίλαπα αυτή των γεγονότων ο Δήμος Αρταίων μας ειρωνεύεται με τις ενέργειες  του…….!!!!!
Αγόρασε τα tablet που μοίρασε στα σχολεία από άλλη πόλη και στην ανακοίνωση του, ζητάει από τις τοπικές επιχειρήσεις της Άρτας να κάνουν χορηγίες tablet στον Δήμο για να τα δώσει στις άπορες οικογένειες.
-    Αυτή είναι λοιπόν η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων που μας διαφημίζετε από το Δήμο;;
-    Δεν είναι βοήθεια μόνο τα δημοτικά τέλη που αναστείλατε για όσο είναι κλειστές οι επιχειρήσεις!!!       
-    Βοήθεια και υποχρέωση σας είναι να αναστείλετε την πληρωμή των ρυθμίσεων προς τον Δήμο!!!
-    Βοήθεια και υποχρέωση σας είναι όλες οι αγορές σας στον Δήμο ,να γίνονται από την ΑΡΤΑ και όταν αυτές μάλιστα είναι αναθέσεις !!!!
-    Βοήθεια και υποχρέωση είναι να μην διοργανώσετε φέτος το παζάρι !!!
-    Βοήθεια και υποχρέωση είναι να κάνετε διαφημιστική καμπάνια για να στηρίξουν όλοι με κάθε μέσο την τοπική αγορά!!!
-    Βοήθεια και υποχρέωση είναι να συνεργαστείτε με τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας και να διεκδικήσετε μαζί από την κυβέρνηση μέτρα ανακούφισης και επιβίωσης  για τις επιχειρήσεις» !!!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top