EIΔΗΣΕΙΣ

Ένα βήμα πριν την έκδοση της προκήρυξης για την πρόσληψη 1.264 μονίμων στη Δημοτική Αστυνομία -με διαδικασίες ΑΣΕΠ- βρίσκεται το υπουργείο Εσωτερικών.

Περισσότερα...

Κύριε Πρωθυπουργέ

Λαμβάνουμε την απόφαση οι φορείς της κοινότητας Θεοδωριάνων Άρτας, του ορεινότερου χωριού των Τζουμέρκων, με πλούσια ιστορία και απαράμιλλο φυσικό πλούτο, που μεταξύ των άλλων έχει χαρακτηριστεί ως το χωριό με τα περισσότερα νερά στην Ελλάδα, να σας απασχολήσουμε για ένα ζωτικό ζήτημα που αφορά την ανάπτυξη της περιοχής μας, για το οποίο αρμόδιοι υπουργοί σας μας εμπαίζουν!

Περισσότερα...

Σε κοινή δήλωση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΤΖΕΝΗ) και ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) αναφέρονται τα εξής: 

Περισσότερα...

Με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε την 15-11-2022 στο Προεδρικό Μέγαρο η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, στην οποία συμμετείχε (ως αιρετό της μέλος) και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Άρτας Μιχάλης Νικολάου).

Περισσότερα...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο εργαστήριο «Εκπαίδευση των Εκπαιδευτών» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου INGENIOUS-“Ενίσχυση των Ψηφιακών Παιδαγωγικών Ικανοτήτων και Δεξιοτήτων των εκπαιδευτών» (strengthenINgdiGitalpEdagogyskillsaNdcompetencIes Of edUcatorS)το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο εταιρικό σχήμα του έργου συμμετέχει το Εργαστήριο Γνώσης και Ευφυούς Πληροφορικής (ΕΓΕΠ), του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μαζί με έξι εταίρους από την Ιταλία, την Βουλγαρία, την Λετονία και την Σλοβενία.

Περισσότερα...

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ν. Άρτας διοργανώνει Ημερίδα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΣΚΟΥΦΑ στην κεντρική πλατεία της Άρτας, με θέμα τις 6 Εθνικές Προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Περισσότερα...

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ (https://www.aade.gr/mybusinesssupport) μέσω της οποίας οι αγρότες μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για  να λάβουν την ενίσχυση για τα λιπάσματα.

Περισσότερα...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ συνδιοργανώνει για 3η χρονιά η CareerWay Συμβουλευτική Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιχειρηματικότητας, με τα Ξενοδοχεία της MarBellaCollection και συγκεκριμένα:

Περισσότερα...

Το διήμερο της 4ης & 5ης Νοεμβρίου 2022 έγινε στη Λευκωσία της Κύπρου κοινή συνεδρία του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, στην οποία συμμετείχε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας, διά του Προέδρου του κ. Μιχαήλ Νικολάου, ο οποίος και παρενέβηκε με τοποθετήσεις, που άπτονται νομικών θεμάτων, που αναπτύχθηκαν εκεί.

 

Περισσότερα...

Με μια σειρά εκδηλώσεων τιμούν τα 80 χρόνια από την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τα Γενικά Αρχεία του Κράτους - Τμήμα Φθιώτιδας και το Σωματείο «Φίλοι Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης».

Περισσότερα...

Κοινή συνέντευξη τύπου θα δώσουν αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, ώρα 1 το μεσημέρι, στο Τουριστικό Περίπτερο, οι υποψήφιοι δήμαρχοι των τελευταίων εκλογών ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ (ΣΥΡΙΖΑ) και ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ (ΠΑΣΟΚ) με αντικείμενο τις δημοτικές εκλογές του 2023.

Περισσότερα...

Κάθε χρόνο, 33.000 άνθρωποι πεθαίνουν από λοίμωξη που οφείλεται σε βακτήρια ανθεκτικά στα αντιβιοτικά.

Περισσότερα...

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα το απόγευμα ο Αρτινός επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, Λεωνίδας Τσιαντής.

Περισσότερα...

Μετά την επικύρωση των αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας της 16.10.22 με την αρ.πρωτ. 131355/08-11-22 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ.Μακεδονίας, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, στη συνεδρίασή του στις 15.11.22 συγκροτήθηκε σε σώμα και η νέα σύνθεσή του είναι η εξής:

Περισσότερα...

Τέσσερις προτάσεις για παρεμβάσεις διαχείρισης βελτίωσης και εγκατάστασης τηλεμετρίας του δικτύου ύδρευσης Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αρταίων, υπέβαλε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ)  στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 109

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

Login

Go to top