EIΔΗΣΕΙΣ

Η «κοινωνική ευαισθησία» της κυβέρνησης για τους ελαιοπαραγωγούς της Άρτας εξαντλήθηκε σύμφωνα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Στύλιο στο 1 εκατ. ευρώ το οποίο δόθηκε σε περισσότερους από 2.100 παραγωγούς δηλ. λιγότερα από 500€ σε κάθε παραγωγό. 

Περισσότερα...

Ο κος Χουλιάρας μας ενημέρωσε μέσω συνέντευξης τύπου ότι θα κατέλθει ξανά υποψήφιος πρόεδρος για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Άρτας, όποτε αυτές γίνουν.

Περισσότερα...

Σε μια σεμνή και συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πέτα την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, τα οστά του ήρωα πεσόντα της μάχης στο Κιόνελι της Κύπρου (27/07/74), Συνταγματάρχη των ΕΛ.ΔΥ.Κ  Κωνσταντίνου Κόκκα, τυλιγμένα στη Ελληνική και Κυπριακή σημαία, επαναπατρίστηκαν.

Περισσότερα...

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο πρώην Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης.

Περισσότερα...

Ήταν ο μόνος  που πήρε δημόσια θέση υπέρ της υποψηφιότητας του ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ήταν ο μόνος που ανοιχτά εκδηλώθηκε υπέρ της άμεσης και ριζικής ανανέωσης του κόμματός του και ήταν  και από εκείνους που σε κάθε προσφερόμενη στιγμή και ευκαιρία, υποστήριζε ότι πρέπει να επανέλθει η ονομασία ΠΑΣΟΚ με την οποία ιδρύθηκε και μεγαλούργησε αυτό το κόμμα στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Περισσότερα...

Στο ΠΕΠ ΗΠΕΙΡΟΥ εντάχθηκε η κατασκευή του Κυκλικού Κόμβου επί της Εθνικής  Οδού Αθηνών – Ιωαννίνων πλησίον της οδού Ελ. Βενιζέλου, με προϋπολογισμό 900.000 ευρώ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, η οποία ανοίγει το δρόμο για την κατασκευή νέου κυκλικού κόμβου στην περιοχή της Άρτας.

Περισσότερα...

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο σχεδίασε και δημιούργησε μία πύλη ανοιχτών δεδομένων (https://data.ktimatologio.gr) και σύντομα  θα διαθέσει τα πρώτα σύνολα δεδομένων ξεκινώντας από τη μηνιαία εκτέλεση του προϋπολογισμού μέχρι την καθημερινή λειτουργία του. 

Περισσότερα...

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση του Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025 της ΔΕΔΑ.

Περισσότερα...

 

«Με τα κρεμμυδάκια» τον ΓΑΠ, φόρτωσε «εφιάλτες» στον Τσίπρα και «αϋπνίες» στον Μητσοτάκη!

Με ποσοστό 70% στο 70% των ψήφων, ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ έκανε «με τα κρεμμυδάκια» τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, και είναι ο νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ. 

Περισσότερα...

Στη Θεσπρωτία βρέθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμωνκαι Βουλευτής Άρτας της Ν.Δ., κ. Γιώργος Στύλιος.

Περισσότερα...

Tην «καταχώρηση της γαρίδας, της σαρδέλας και της κουτσομούρας του Αμβρακικού κόλπου ως προϊόντων “ΠΟΠ” και “ΠΓΕ”», ζητά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Περισσότερα...

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Άρτας, δεν είναι μόνο το μοναδικό έργο υποδομής στην περιοχής μας, αλλά και το μόνο που έχει αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων, είναι και το μόνο που προστατεύει το περιβάλλον του νομού μας.

Περισσότερα...

Με ψήφους 66, έναντι 55 του αντιπάλου του Βαγγέλη Σακέλλιου, επανεκλέγεται πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγους Άρτας ο Μιχάλης Νικολάου. 

Περισσότερα...

Άμεση συνάντηση ζητά από τον Δήμαρχο Αρταίων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Γιάννης Γκολομάζος σχετικά με την πορεία υλοποίησης του Επιχειρηματικού Πάρκου, μετά και την αλλαγή των προθέσεων της Δημοτικής Αρχής, σε ότι αφορά τη θέση «Κρεκούκια» Αμμοτόπου.

Περισσότερα...

Την κοινωνική αλληλεγγύη στην πράξη απέδειξε η κοινωνία της Άρτας, που ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και με τις δωρεές κατάφεραν να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό για την αγορά ενός ψηφιακού φορητού ακτινολογικού μηχανήματος. 

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 103

Go to top