Αγρότη - Αγρότισσα

Η επιβίωση μας γίνεται κάθε χρόνο και δυσκολότερη, αφού έτσι επιτάσσουν οι εφαρμοζόμενες αντιαγροτικές πολιτικές της κυβέρνησης & της ΕΕ, που με νέο εργαλείο την ΚΑΠ 2015 - 2020 στοχεύει στη δημιουργία λιγότερων μεγάλων αγροτικών επιχειρήσεων με το μαζικό ξεκλήρισμα χιλιάδων φτωχών οικογενειακών εκμεταλλεύσεων.

Οδηγούν εμάς και τα παιδιά μας στην ανεργία, όπως κάνουν με χιλιάδες εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους. Ή στην καλύτερη των περιπτώσεων πετσοκόβουν τα μεροκάματα, κάνουν ασύμφορο το μικρομάγαζο και το επάγγελμα, κόβουν τις συντάξεις των απομάχων της δουλειάς, συνθλίβουν τα όνειρα της νεολαίας.

Οι τιμές των αγροτοκτηνοτροφικών μας προϊόντων κάτω από το συνέχεια αυξανόμενο κόστος παραγωγής. Οι παραγωγές μας στο έλεος της ανεξέλεγκτης κερδοσκοπίας εμπόρων & μεταποιητών και πληρωμένες μετά από μήνες ή και χρόνια. Ο ιδρώτας μας απροστάτευτος από τις καιρικές συνθήκες & τις ζωονόσους μιας και ο ΕΛΓΑ αποβλέπει στο χαράτσωμά μας και όχι στην κάλυψή μας σε φυτική & ζωική παραγωγή.

Οι πολιτικές επιλογές της ΕΕ για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των καπιταλιστικών επιχειρήσεων με την επέμβαση στην Ουκρανία και οι συνέπειες από το εμπάργκο της Ρωσίας στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα τις δικές μας εξαγωγές αγροτικών προϊόντων κτυπάνε. Έρχονται όλα αυτά να προστεθούν στα απανωτά χαράτσια & τον ΕΝΦΙΑ σε σπίτια, χωράφια και μαντριά, στα αυξημένα ασφάλιστρα του ΟΓΑ, που οι μισοί από μας δεν μπορούμε να καλύψουμε, κ.ά., μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο ξεκλήρισμα και στην ουρά των ανέργων.

Να γιατί - όλες & όλοι - πρέπει να βρεθούμε μαζί με τους άνεργους, τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία στο Συλλαλητήριο που πρότεινε το ΠΑΜΕ στην Αθήνα. Πρέπει από κοινού να διαδηλώσουμε βροντοφωνάζοντας : «Δεν θα ζήσουμε με τα ψίχουλα». Να στείλουμε το μήνυμα - και της αγροτιάς - για την ανάγκη ανατροπής της βαρβαρότητας, που ζούμε.

Ως Ομοσπονδια Αγρτοτικών Συλλόγων Ν.Αρτας καλούμε τους μικρομεσαίους αγρότες μαζί με τις οικογένειες τους να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια αφανισμού τους, συμμετέχοντας μαζικά στο Συλλαλητήριο που πρότεινε το ΠΑΜΕ για την ανεργία στις 1 Νοέμβρη στην στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα  και συμμετέχουν με αποφάσεις τους πάνω απο 650 μαζικές οργανώσεις εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, αγροτών, γυναικών και νεολαίας.

 

 

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top