Συνεχείς  επισκέψεις σε όλο το Νομό Άρτας πραγματοποιεί αυτή την περίοδο ο Χρήστος Γκόκας, υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ο Χρήστος Γκόκας συνομιλώντας με τους κατοίκους των περιοχών του Νομού Άρτας, ακούει προσεκτικά τα προβλήματά τους ενώ παράλληλα αναφέρεται στην  προσωπική του προσπάθεια κάτω από τις ιδιαίτερες και δύσκολες στιγμές  που περνά η Χώρα,  για την ανάδειξη των προοπτικών του τόπου, της Άρτας, αλλά ταυτόχρονα  και  την προσπάθεια για την επίλυση  μακροχρόνιων προβλημάτων.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Γκόκας αναφέρεται εκτενώς  στις μεγάλες δυνατότητες που έχει ο τόπος μας, τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για διάφορες δράσεις και έργα, όπως και για  σημαντικές εξελίξεις που υπάρχουν  σε έργα στο νομό μας. Χαρακτηριστικά, τόνισε  μια σειρά δρομολόγησης έργων όπως το γεγονός ότι  από τις 18 Δεκέμβρη, εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ονομαστικά, η  οριστική ένταξη του έργου της οριοθέτησης –διευθέτησης  της κοίτης του Αράχθου, έργου που διεκδικούσε επί δεκαετίες η Άρτα, προεκτιμώμενου προϋπολογισμού 80 εκατ. ευρώ στο νέο ΕΣΠΑ. Προχωρά ικανοποιητικά η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου της Ιονίας Οδού, της οποίας μάλιστα ήταν  εισηγητής στο σχετικό νομοσχέδιο, από την πλευρά του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ενώ ξεκίνησε παράλληλα η χρηματοδότηση για τα εγγειοβελτιωτικά έργα Πεδιάδας Άρτας  και το Αρδευτικό Πέτα –Κομπότι , για εργασίες που ήδη γίνονται, ενώ επικαιροποιείται η μελέτη για τη συνέχιση της κατασκευής τους. Επίσης προγραμματίστηκε η ανακατασκευή του Παλιού Δικαστικού Μεγάρου με προϋπολογισμό 1 εκατ. Ευρώ, με το νέο έτος .

Τονίζει τη  τελική δρομολόγηση της κατασκευής των κόμβων Αμμοτόπου και Κομποτίου, ενώ σημειώνει  τα θετικά αποτελέσματα που επήλθαν στη    λειτουργία δομών  και υπηρεσιών, όπως για το ΤΕΙ  με την παραμονή όλων των τμημάτων του και την ενίσχυσή του, τη συνέχιση της κατάταξης νεοσυλλέκτων στο Στρατόπεδο, την παραμονή της Κτηματικής υπηρεσίας  και του Τελωνείου στην Άρτα.

Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε και  στα γενικότερα προβλήματα για τους αγρότες , τους κτηνοτρόφους ή άλλους παραγωγικούς φορείς που όπως τόνισε  πρέπει να αντιμετωπίζονται, όπως το πρόβλημα των ενισχύσεων και των αποζημιώσεων σε σχέση με το θέμα  των βοσκοτόπων, καθώς  και πολλά και μεγάλα θέματα του κλάδου της πτηνοτροφίας .

Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που εξακολουθούν να υπάρχουν και για την υλοποίηση και άλλων έργων και δράσεων, που φέρνουν ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

 

 

 

Go to top