Εκπαιδευτική εκδρομή στην Ελβετία έκαναν 46 μαθητές του 3ου Λυκείου Άρτας, εκδρομή την οποία εμπιστεύτηκαν ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, σε ταξιδιωτικό γραφείο της «αρπαχτής» και της «πλάκας»!

Γιατί πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι αυτό το γραφείο, ενώ πληρώθηκε κανονικότατα, δεν είχε εξασφαλίσει τα εισιτήρια της επιστροφής, δεν εξασφάλισε διαμονή και διατροφή (ενώ πληρώθηκαν) και πολλά άλλα που δημιουργούν σωρεία ερωτημάτων, όπως:

1. Τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες επιλογής του εν λόγω ταξιδιωτικού γραφείου;

2. Πριν το κλείσιμο της συμφωνίας ζητήθηκε «ασφαλιστική κάλυψη», για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδρομής, ώστε να αποτραπούν αιτίες που θα την δυσκόλευαν ή θα την ακύρωναν ή θα την πραγματοποιούσαν πλημμελώς;

3. Τι εγγυήσεις πήρανε για την ανάθεση αυτής της εκδρομής;

Αλλά το ζητούμενο δεν είναι οι απαντήσεις των υπεύθυνων του σχολείου, στα παραπάνω ερωτήματα.

Το ζητούμενο είναι με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή αυτού του τουριστικού γραφείου;

Με οικονομικά κριτήρια; Μόνο;

Αλλά ας θέσουμε το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις κι όχι σε «διαστάσεις» αναθέματος του γεγονότος.

Εδώ έχουμε σοβαρότατες ευθύνες, που δεν πρέπει να περιοριστούν στο συγκεκριμένο τουριστικό γραφείο, το οποίο έπρεπε από την αρχή ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ από την προβλεπόμενη διαδικασία, καθόσον οι καταγγελίες σε βάρος του και διαχρονικά, είναι δεκάδες, από όλη την Ελλάδα και ένα κλικ στο διαδίκτυο θα ήταν υπεραρκετό, για να απορριφθεί η προσφορά του.

Ακόμη όλοι οι αρτινοί επαγγελματίες του είδους ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ τους υπεύθυνους του 3ου Λυκείου, για τους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που εγκυμονούσε αυτή η επιλογή και δικαιώθηκαν.

Γιατί δεν τους άκουσαν;

Και αφού «κλείσανε τα αυτιά τους» σε αυτούς, γιατί δεν ζητούσαν σχετικές πληροφορίες από τον ΕΟΤ, το Υπουργείο Παιδείας, το Συνήγορο Καταναλωτών, στους οποίους καταφθάνουν συνεχώς δεκάδες σχετικές καταγγελίες απάτης;

Πέραν όμως όλων των προαναφερόμενων, οι υπεύθυνοι του σχολείου «είχαν την δυνατότητα» να επιλέξουν τουριστικό γραφείο της Άρτας, στηρίζοντας έτσι και την τοπική οικονομία, που τόσο την έχει ανάγκη η περιοχή μας!

Διότι τα κριτήρια της επιλογής δεν μπορεί να είναι μόνο οικονομικά!

                                                               

                                                                                                         «Π»

 

 

 

 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top