«Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη κατά τις χθεσινές φοιτητικές εκλογές αυξάνοντας τη δύναμή της. Παρά τη συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης των εκλογών, σχεδόν 100.000 φοιτητές προσήλθαν στις κάλπες σε όλη την Ελλάδα ενώ τα ποσοστά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ξεπέρασαν το 43% στα Πανεπιστήμια και το 56% στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Οι φοιτητές στέλνουν μήνυμα ζητώντας μεταρρυθμίσεις λέγοντας όχι στο καθεστώς οπισθοδρόμησης που επιβάλλει η Κυβέρνηση στην Παιδεία. 

Στην πόλη μας τα ποσοστά της ΔΑΠ είναι ιδιαίτερα υψηλά. Συγχαρητήρια στη ΔΑΠ Άρτας για τη νίκη της. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φοιτητές που συμμετείχαν στη διαδικασία των εκλογών, στήριξαν τις προτάσεις της ΔΑΠ και την ανέδειξαν πρώτη δύναμη για ακόμα μια φορά. Εργαζόμαστε ώστε τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ να αναβαθμιστούν και να γίνουν από τα καλύτερα στην Ευρώπη και το σύγχρονο κόσμο. 

Η προσπάθεια δεν κάμπτεται» 

 

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top