Κλιμάκιο του Δήμου Αρταίων πραγματοποίησε αυτοψία σε γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών τοποθέτησης φυσικού χλοοτάπητα.

Συγκεκριμένα το κλιμάκιο αποτελούμενο από το Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Πρασίνου και Προστασίας Περιβάλλοντος κ. Δημήτριο Νταλάκα και τη Διευθύντρια Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Πρασίνου κα. Ελένη Τζίμα επισκέφθηκε,  το ποδοσφαιρικό γήπεδο των Πλησιών της Δ.Ε. Κιρκιζατών, της Τ.Κ. Καλογερικού και Τ.Κ. Καμπής  στα οποία οι εργασίες τοποθέτησης φυσικού χλοοτάπητα, ολοκληρώθηκαν.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο  επισκέφθηκε το γήπεδο της Τ.Κ. Ράχης, στο οποίο πραγματοποιούνται χωματουργικές εργασίες και βρίσκεται στη  φάση διαμόρφωσης του αγωνιστικού χώρου. 

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης τόνισε πως,  «σκοπός των έργων αυτών είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας και ειδικά στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας. Η Δημοτική Αρχή θεωρεί υποχρέωσή της τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων και συντήρηση των  υφιστάμενων. Στο πλαίσιο αυτό και όσο επιτρέπουν οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, σκοπεύει να υλοποιήσει έργα συντήρησης αθλητικών χώρων, όπως:

• αντικατάσταση του τρόπου άρδευσης των γηπέδων με γεώτρηση, έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται το τοπικό δίκτυο ύδρευσης πόσιμου νερού.

• κατασκευή νέων βοηθητικών γηπέδων.

• παρεμβάσεις στο χώρο των αποδυτηρίων των γηπέδων, σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας».

 

 

 

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top