Καθαρισμός του δρόμου που οδηγεί προς το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και διέρχεται του περιαστικού δάσους, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 2/8/2013. Οι παρεμβάσεις αυτές οι οποίες θα ολοκληρωθούν με τον καθαρισμό του συνόλου των δρόμων που διέρχονται του δάσους, γίνονται στα πλαίσια του προγράμματος πολιτικής προστασίας αφού ο βαθμός επικινδυνότητας για την ανάφλεξη πυρκαγιών είναι πάρα πολύ μεγάλος.  Ο κύριος Κέφης, Αντιδήμαρχος πολιτική προστασίας μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής: «Οι υψηλές θερμοκρασίες κατά την περίοδο την οποία διανύουμε, οι πευκοβελόνες καθώς και η απερισκεψία κάποιων συμπολιτών μας, μπορούν να δημιουργήσουν ανά πάσα στιγμή κινδύνους.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος προβαίνει σε προληπτικούς καθαρισμούς, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσει  τους κινδύνους ανάφλεξης πυρκαγιών  και ιδιαίτερα στο δάσος που περιβάλει την πόλη μας, όπου μια πυρκαγιά θα ήταν καταστροφική. Ο Δήμος Αρταίων στο τομέα της πρόληψης συνεργάζεται άψογα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας και παρεμβαίνει, έπειτα από τις σχετικές υποδείξεις της. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, ο Δήμος Αρταίων έχει διαθέσει στην πυροσβεστική υπηρεσία δύο οχήματα του Δήμου που φέρουν εξοπλισμό πυρόσβεσης.

Πέραν όμως των ενεργειών που ο Δήμος Αρταίων πραγματοποιεί, χρειάζεται και η ενεργή συμμετοχή των πολιτών. Για το λόγο αυτό  ζητάμε από τους δημότες να μην ανάβουν ή διατηρούν φωτιές για οποιοδήποτε σκοπό στην ύπαιθρο και εντός δασών ή δασικών εκτάσεων.  Ακόμα να αποφεύγουν  την άσκηση διαφόρων δραστηριοτήτων που μπορούν να προκαλέσουν φωτιά (καύση αγροτικών εκτάσεων, απόρριψη-καύση απορριμμάτων, κάπνισμα μελισσών, απόρριψη αναμμένων τσιγάρων, σπίρτων κλπ). Επίσης οι ιδιοκτήτες  οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων να αποψιλώνουν τους χώρους αυτούς από τα ξερά χόρτα και να απομακρύνουν σκουπίδια και  άλλα εύφλεκτα υλικά. Τέλος, σε οποιαδήποτε υποψία ανάφλεξης πυρκαγιάς, καλούνε όλους τους πολίτες να επικοινωνούν και να ενημερώνουν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο 199 »

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top