Ο Δήμος Αρταίων στο πλαίσιο της αξιοποίησης και ανάδειξης των δημοτικών κτηρίων, δημιούργησε στο χώρο του παλαιού Δημαρχείου του πρώην Δήμου Αμβρακικού στην Ανέζα Άρτας, μια σύγχρονη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην οποία πέραν των εκδηλώσεων που θα φιλοξενεί, λειτουργεί ήδη και παράρτημα του ΚΑΠΗ Δήμου Αρταίων για τους ηλικιωμένους της περιοχής.

Η παρέμβαση αυτή καθώς και ο εξοπλισμός του Αγροτικού Ιατρείου Ράχης, ολοκληρώθηκαν με την ευγενική χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΤΙΜΑ».
Μετά την εξέλιξη αυτή, η αρμόδια αντιδήμαρχος Βικτωρία Βασιλάκη, ανέφερε τα εξής: «Ο Δήμος Αρταίων, μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία διανύουμε, είχε και έχει ως πρωταρχικό του στόχο την μείωση των οικονομικών δαπανών για την στέγαση των δομών του, χωρίς όμως να μειώνει την παροχή αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών του προς τους δημότες.

Στο πλαίσιο αυτό διαμορφώσαμε στο χώρο του  παλαιού Δημαρχείου του πρώην Δήμου Αμβρακικού στην Ανέζα Άρτας, μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, για να στεγαστεί το παράρτημα του ΚΑΠΗ και αξιοποιήσαμε ένα κτίριο το οποίο βρισκόταν σε αχρησία. Παράλληλα αναβαθμίσαμε το αγροτικό ιατρείο Ράχης με νέο ιατρικό εξοπλισμό. Στην προσπάθεια μας αυτή, είχαμε αρωγό το κοινωφελές ίδρυμα «ΤΙΜΑ», του οποίου η οικονομική δωρεά ήταν καθοριστική για την δημιουργία των δύο νέων αυτών δημοτικών χώρων όπου οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας των μικρών αυτών κοινωνιών να μην αισθάνονται απομονωμένοι, να βρίσκουν διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο τους, καθώς και ιατρική υποστήριξη. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το κοινωφελές ίδρυμα «ΤΙΜΑ», για την ευγενική αυτή χορηγία, η οποία ευχόμαστε να βρει μιμητές, γιατί η αλληλεγγύη είναι το αντίδοτο στην κρίση.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top