paratiritis-artas.gr

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


 

 

 

Η ιστορική Αναγέννηση Άρτας, ο πρεσβευτής της Άρτας σε όλη την ελληνική επικράτεια, η ποδοσφαιρική ομάδα που επί δεκαετίες πρόσφερε απερίγραπτες συγκινήσεις και χαρές σε όλους τους αρτινούς κι όχι μόνο, τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται επικίνδυνα, χωρίς προοπτικές, χωρίς δυνατότητες αλλαγής  της όλης κατάστασης και με αβέβαιο μέλλον.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο εγκατέλειψε ενωρίς τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις, «συγχωνεύτηκε» στα λόγια με τον «Γ. Καραϊσκάκης» και φέτος επανήλθε όπως-όπως, επαναλαμβάνουμε, χωρίς προοπτικές, χωρίς δυνατότητες, για τη συνέχειά της.

Με κίνδυνο να σβήσει το όνομα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, κάποιοι συμπολίτες μας προχώρησαν στην ίδρυση ενός νέου συλλόγου, που να φέρει και το όνομα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με νέο ΑΦΜ, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ομαλά, νόμιμα και με αξιώσεις για άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Κάτι που δεν μπορεί να γίνει με την παλιά ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, λόγω χρεών σε ασφαλιστικά ταμεία κι όχι μόνον.

Κι αυτός ο σύλλογος ονομάστηκε «ΝΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΙΩΝ»!

Έχουμε τώρα δύο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙΣ στο τοπικό πρωτάθλημα!

Που σημαίνει διάσπαση δυνάμεων, διάσπαση φιλάθλων, διάσπαση δυνατοτήτων για την επιβίωση έστω και μιας ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης της Άρτας.

Εγωισμοί, πείσματα, ξεκαθαρίσματα προσωπικών λογαριασμών;

Λίγο από όλα, λέμε εμείς!

Στην μικροκοινωνία του αρτινού ποδοσφαίρου, δύο ομάδες δεν χωράνε στην ίδια πόλη, γιατί οι απαιτήσεις των αρτινών ποδοσφαιρόφιλων, δεν μπορούν να περιοριστούν… «στα αλώνια» ενός τοπικού πρωταθλήματος, από τα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών Β΄ και Γ΄ Εθνικής, που για πολλά χρόνια βρισκότανε τα προηγούμενα χρόνια.

Κάποιοι που μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού για να αιτιολογήσουν την εκ νέου κάθοδο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στους αγωνιστικούς χώρους, λένε ότι την ΝΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, την χρησιμοποιούν σαν εφαλτήριο πολιτικής ανάδειξης του προέδρου της και δικηγόρου ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

Αυτό είναι μεγάλο ψέμμα και φθηνή δικαιολογία!

Δημόσια ο κ. Λαμπράκης και σε σχετική εκδήλωση στον «ΣΚΟΥΦΑ» δήλωσε ότι εφόσον προκύψει συνεργασία των δύο συλλόγων (δηλαδή των δύο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΝ), ο ίδιος θα αποσυρθεί από την προεδρία.

Για να σοβαρευτούμε! Αν μια ποδοσφαιρική ομάδα τοπικού πρωταθλήματος μπορούσε να είναι εφαλτήριο προσωπικών πολιτικών επιδιώξεων, τότε όλοι οι εν ενεργεία και εν δυνάμει πολιτικοί της χώρας, θα ήταν πρόεδροι αθλητικών σωματείων.

Ας μην παίζουν λοιπόν με την νοημοσύνη των αρτινών φιλάθλων!

Δύο «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙΣ» δεν χωράνε στην πόλη της Άρτας και οι υπεύθυνοι των δύο αυτών συλλόγων θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους και να δώσουν τα χέρια, για μια ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, βιώσιμη με προοπτικές και υψηλούς στόχους.

Ενότητα σε πράξεις που μειώνουν ανεπανόρθωτα την ιστορία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ενότητα για να ξαναγίνει ισχυρή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσοι δεν εργαστούν για αυτή την ενότητα, θα είναι υπόλογοι έναντι όλων των ποδοσφαιρόφιλων της Άρτας.

Και όσοι δε με τις ενέργειές τους, δυναμιτίζουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα είναι ασυγχώρητοι και υπόλογοι έναντι της τοπικής κοινωνίας.

 

                                                                                                        Λ.Σ. 

 

Μεταβιβάζεται 'Αδεια Ταξί

Μοντέλο αυτοκινήτου Volkswagen Passat του 2005, 1900cc
Τιμή συζητήσιμη
Τηλ. 6955659939

-----------------------------------------------------------------

ΠΩΛEITAI EKTAΣH ΣYNOΛIKOY EMBAΔOY 6800 T.M. ΣTON AΓIO ΔHMHTPIO ΠETA APTAΣ. ΔEYTEPH ΓPAMMH EΠI THΣ EΘNIKHΣ OΔOY APTAΣ – TPIKAΛΩN, 100 METPA AΠO THN EIΣOΔO AΓIOY ΔHMHTPIOY.
OIKOΔOMEI 400 TM ΓIA OIKIA.
KATAΛΛHΛO KAI ΓIA ΔYO AΓOPAΣTEΣ KAΘΩΣ EXEI ΔYO ΣYMBOΛAIA 4000 TM KAI 2800 TM.
ΤΗΛ. 6975 863618

Σύνδεση μελών

Go to top