paratiritis-artas.gr

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 


Σύμφωνα με ανακοίνωση-καταγγελία του Προέδρου της Ν.Ε. Άρτας της Ν.Δ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ, ο Διοικητής του Νοσοκομείου της περιοχής μας ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, «απουσίασε» σκόπιμα από τη θέση του, αν και του είχε γίνει εγκαίρως γνωστό ότι κλιμάκιο του κόμματος, θα τον επισκέπτονταν για ενημέρωση και πληροφορίες.

Και το αχαρακτήριστο στην περίπτωση είναι το γεγονός ότι ο ίδιος ο Διοικητής «έδωσε και σαφέστατη εντολή» προς όλους τους παράγοντες του Νοσοκομείου «να μην προβούν σε ενημερώσεις» του κλιμακίου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ενέργειες και συμπεριφορές αντιθεσμικές, αχαρακτήριστες και απαράδεκτες, που αποβαίνουν φυσικά σε βάρος του Νοσοκομείου μας.

Το κείμενο της εν λόγω καταγγελίας έχει ως ακολούθως:

«Η Νέα Δημοκρατία στήριζε, στηρίζει και θα στηρίζει το Νοσοκομείο Άρτας, ασχέτως των Διοικητών του, που έρχονται και παρέρχονται.
(Μια απάντηση στον «απόντα» Διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας)

Ο κύριος Διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας, καλωσόρισε,μέσω ανακοινώσεων από την Αθήνα, το κλιμάκιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που επισκέφθηκε σήμερα (Παρασκευή 30-3-2018) το Νοσοκομείο.
Από την άμεση, ειρωνική και προφανέστατα προετοιμασμένη ανακοίνωσή του, που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα,διαφαίνεται απόλυτα ο τρόπος που αντιλαμβάνεται την λειτουργία της δημόσιας διοίκησης.
Η επίσκεψη του κλιμακίου της νέας Δημοκρατίας σε Πρέβεζα και Άρτα δεν καθορίζεται ως κοινωνική επίσκεψη ή προσωπικό ραντεβού.
Η ενημέρωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί θεσμική υποχρέωση της Διοίκησης.
Το πρόγραμμά της περιοδείας μας στην Πρέβεζα και στην Άρτα, ανακοινώθηκε έγκαιρα και στα πλαίσια αυτά μεταξύ όλων των φορέων που επισκεφθήκαμε, καλέσαμε εγγράφως από ημέρες και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας,να μας ενημερώσει για την κατάσταση του Νοσοκομείου μας.
Ο κ. Διοικητής μετά από ημέρες και ενώ βρισκόταν ήδη εκτός νομού (η γραμματεία μας ενημέρωσε ότι βρισκόσασταν στην Πάτρα) μας απάντησε μεfax ότι δεν θα ήταν παρών στην επίσκεψη). Απαντήσαμε με επιστολή μας, ότι το πρόγραμμα της περιοδείας δεν μπορεί να αλλαχθεί και επιθυμούμε την παρουσία του.
Ο κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ/ΝΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ.
Και το χειρότερο θεωρεί αυτή την στάση ως αυτονόητη.
Σε 65 Νοσοκομεία που έχουνεπισκεφθεί κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας σε 63 ήταν παρόντες οι διοικητές τους (όπως χθες και της Πρέβεζας) και σε ένα Νοσοκομείο, που ο Διοικητής ήταν απών, η πληροφόρηση δόθηκε από ορισθέντες από τον Διοικητή αντικαταστάτες. Δυστυχώς στην Άρτα δεν τηρήθηκε καμία απολύτως θεσμική υποχρέωση από μέρους της Διοίκησης του Νοσοκομείο, με αποκλειστική ευθύνη του Διοικητή του.
Και το ερώτημα είναι γιατί το έπραξε αυτό ο Διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας;
Η «έτοιμη» ειρωνική ανακοίνωσή του, που δόθηκε άμεσα στην δημοσιότητα, απαντά το παραπάνω ερώτημα.
Προτίμησε από μακριά, τον ασφαλή ρόλο του διαμορφωτή εικόνας και εντυπώσεων, του κομματικού εκπροσώπου, του προπαγανδιστή, του λαϊκιστή.
Τον διαψεύδει η πραγματικότητα και η καθημερινότητα, που βιώνουν εδώ και μία τριετία οι συμπολίτες μας.
Τον διαψεύδουν οι ασθενείς, το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου, οι εργαζόμενοι, που και μας δέχθηκαν καιμε γλαφυρότητα μας περιέγραψαν την κατάσταση του Νοσοκομείου μας, τα προβλήματά του και την αντιμετώπιση της Διοίκησης σε αυτά.
Θυμίζουμε σε όλους ότι η ίδρυση, η στελέχωση, η ενδυνάμωση του ρόλου του Νοσοκομείου Άρτας και των δομών Υγείας στο νομό μας, αποτελούσε και αποτελεί μία στρατηγική επιλογή των κυβερνήσεων μας και της παράταξής μας. Η Νέα Δημοκρατία και ως αντιπολίτευση και σύντομα ως κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει το Νοσοκομείο μας, προς όφελος των πολιτών της Άρτας και των γειτονικών νομών που εξυπηρετεί.
Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Εργαζομένων, το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό προσωπικό για την άμεση ενημέρωση και τον ειλικρινή διάλογο,καίτοι γνωρίζουμε ότι πολλές από τις απαντήσεις μας δεν ήταν αρεστές, ήταν όμως αληθινές, αιτιολογημένες και ειλικρινείς.»ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top