Έτοιμα είναι τα σχολεία του Δήμου Αρταίων να υποδεχτούν τους μαθητές ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Τα συνεργεία του Δήμου κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, εργάστηκαν με εντατικούς ρυθμούς, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Οι παρεμβάσεις οι οποίες έγιναν αφορούσαν αποκατάσταση φθορών, υδραυλικές και ξυλουργικές εργασίες, καθώς και ελαιοχρωματισμούς και ολοκληρώθηκαν στον προβλεπόμενο χρόνο.

Το πρόγραμμα των συντηρήσεων καθώς και η αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών αποτελεί προτεραιότητα και θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς εκμεταλλευόμενοι όπου χρειαστεί τις περιόδους των διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα. Ο Δήμαρχος Αρταίων μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Πρώτη προτεραιότητα είναι οι μαθητές και η νέα γενιά. Για το λόγο αυτό, προβήκαμε στις αναγκαίες εργασίες συντήρησης αποκατάστασης ζημιών αλλά και ελαιοχρωματισμών δίνοντας ένα χαρούμενο τόνο στα σχολεία μας.

Όλα τα παραπάνω, έγιναν παρά τις αντιξοότητες, την έλλειψη πόρων και ανθρώπινου δυναμικού, μέσα από ένα σωστό προγραμματισμό αφού τα συνεργεία του Δήμου μας, δούλεψαν εντατικά και μεθοδικά όλο το καλοκαίρι  με στόχο να λυθούν όλα τα σημαντικά προβλήματα των κτιρίων και φρεσκοβαμμένα να υποδεχτούν τους μαθητές»

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top