paratiritis-artas.gr

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Αισθάνομαι αφενός την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την κριτική, τη στήριξη και την υποστήριξη αφετέρου δε την υποχρέωση να τους διαβεβαιώσω ότι θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να αποδειχθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Είναι αυτονόητο ότι θα υπερασπιστώ με σθένος, επιμονή και πάθος τα συμφέροντα του κλάδου μας αλλά και το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών για αξιοπρεπή και ποιοτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Είναι, επίσης, προφανές ότι θα επιδιώξω συνεργασία με όλους τους συναδέλφους που εκλέχτηκαν τόσο στο Δ.Σ του ΙΣΑ όσο και στον Π.Ι.Σ.
Δεν είναι προσφορά αλλά υποχρέωση και ανάγκη ώστε όλοι από κοινού να προσπαθήσουμε «να ανεβούμε λίγο ψηλότερα» και να αρθούμε στο ύψος που οι περιστάσεις απαιτούν.
Η στάση μας και η συμπεριφορά μας  μέχρι σήμερα ήταν υποδειγματική. Κατορθώσαμε με προσωπικό κόστος ακόμη και με αυτοθυσία να υπερκαλύψουμε τις αυξημένες και οξυμμένες ανάγκες των Ελλήνων πολιτών ειδικά αυτή τη φοβερή συγκυρία που περνάει ο λαός και ο τόπος.
Όμως τα περιθώρια στενεύουν  και οι δυνάμεις εξαντλούνται. Ξεπερνώντας για χρόνια το ανθρώπινο και το εφικτό έχουμε τώρα την απαίτηση να αναγνωρίσει επιτέλους η πολιτεία τον αγώνα μας και να επιλύσει  η Κυβέρνηση τα δίκαια και ρεαλιστικά αιτήματά μας.
Εκτός από την προάσπιση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των Ελλήνων πολιτών που δεν διαχωρίζεται σε δημόσια και ιδιωτική υγεία, αλλά και οι δύο τομείς είχαν και συνεχίζουν να έχουν ρόλο αλληλοσυμπληρούμενο και αλληλουποστηρικτικό, η προσπάθειά μας θα επικεντρωθεί στη διασφάλιση όρων αξιοπρεπούς εργασίας και διαβίωσης.
Στη διαμόρφωση συστημάτων και δομών παροχής υγείας έχουμε θεσμικό ρόλο και θα τον ασκήσουμε.
Δεν έχουμε το δικαίωμα  να χορηγήσουμε λευκή εξουσιοδότηση σε όσους κόβουν και ράβουν στα μέτρα τους τα ποικιλώνυμα  συστήματα υγείας.
Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πρέπει να είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του ελληνικού λαού που, εν τέλει,  πληρώνει το κόστος κυριολεκτικά με το αίμα του και δικαίως απαιτεί ποιότητα υπηρεσιών και αξιοπρέπεια  εξυπηρέτησης   
Αυτή είναι η προσπάθειά μας, αυτός ο στόχος και αυτός ο αγώνας μας. Αγώνας για τη ζωή και τη δική  μας και των συμπατριωτών μας .
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν όλους τους συναδέλφους οι οποίοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, καθώς και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο.
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή και την εμπιστοσύνη σας.

                             

ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top