Η αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Αρταίων, που είχε τη στήριξη της Ν.Δ. στις προηγούμενες εκλογές, με ανακοίνωσή της στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, διαψεύδει δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επαφές μελών της, με υποψήφιο δήμαρχο Αρταίων και τονίζει ότι κανείς από την ομάδα δεν δήλωσε υποψηφιότητα συμβούλου σε οποιαδήποτε υποψήφιο, ούτε εξουσιοδότησε πρόσωπο άλλο για οποιαδήποτε σχετική ανακοίνωση.

Η κατηγορηματική αυτή διάψευση αφήνει έκθετους εκείνους που δημοσιοποίησαν τέτοιες ανακρίβειες και «αδειάζει» και τον ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος, έδωσε «δικαιώματα» για τέτοιους ψιθύρους.

Έμμεσα δε τα μέλη της εν λόγω δημοτικής ομάδας εκδηλώνουν τη δυσαρέσκειά τους, για τις αυτόνομες κινήσεις του κ. Τσιρογιάννη και δίνουν το δικό τους στίγμα, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαϊου, ένα στίγμα που ίσως οδηγεί και σε συμμετοχή της δημοτικής παράταξης, υπό τον κ. Πατήλα, σε αυτή την αναμέτρηση για τη διεκδίκηση του Δήμου Αρτάιων.

Το κείμενο της εν λόγω ανακοίνωσης έχει ως εξής: «Η Δημοτική ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης «κοντά στο δημότη» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Πατήλα (φτογραφία) και τους δημοτικούς συμβούλους Νικόλαο Κέφη, Μιχαήλ Κοτσαρίνη, Αλέξανδρο Μάνο, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνο, Αναστασία Σίμου και Κωνσταντίνο Τράμπα πραγματοποίησε σύσκεψη προκειμένου να εξετάσει την κρατούσα πολιτική κατάσταση σχετικά με τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, τις διάφορες υποψηφιότητες που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας, να εκτιμήσει και να αποφασίσει για τις μελλοντικές ενέργειες. Ανακοινώνει τα εξής:

• Θεωρεί ότι δεν είναι ο κατάλληλος ακόμη χρόνος για το θέμα των μελλοντικών υποψηφιοτήτων, αφού βρίσκεται σε διαβούλευση το θέμα του εκλογικού νόμου βάσει του οποίου θα διενεργηθούν οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργού εσωτερικών κ. Μιχελάκη.

• Θα αναλύσει σε βάθος το προτεινόμενο εκλογικό σύστημα και θα τελεί σε ετοιμότητα πάνω στις όποιες μεταβολές ή μη προκύψουν.

• Η δημοτική ομάδα μέχρις στιγμής δεν εξουσιοδότησε κανένα μέλος της ή τρίτο πρόσωπο να μιλήσει για λογαριασμό της, ούτε συναίνεσε σε οποιαδήποτε υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου.

• Κανένα μέλος της Δημοτικής ομάδας δεν δήλωσε υποψηφιότητα συμβούλου σε οποιοδήποτε υποψήφιο ούτε εξουσιοδότησε πρόσωπο τρίτο για οποιαδήποτε σχετική ανακοίνωση.

Οποιαδήποτε ανακοίνωση που αντίκειται στα ανωτέρω δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Τέλος η Δημοτική ομάδα θα παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις, θα συγκεντρώνει τα απαραίτητα στοιχεία, θα εκτιμά την κατάσταση και θα λαμβάνει ανάλογες αποφάσεις».

Δημοτική ομάδα «κοντά στο δημότη»

Go to top