Μετά από κοινή υπουργική απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Ρήγα και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, θα τοποθετηθούν δύο στρατιώτες - ιατροί στα ιατρεία στο Αθαμάνιο Άρτας και την Κυψέλη Άρτας.

Με την απόφαση αυτή η Κυβέρνηση δίνει λύση σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στην ευρύτερη περιοχή, ενώ επισημαίνεται ότι παρόμοιες τοποθετήσεις έχουν γίνει σε πολλές περιοχές της χώρας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το χρονικό διάστημα της εκπλήρωσης στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης των οπλιτών θητείας στα Περιφερειακά Ιατρεία, αναγνωρίζεται ως χρόνος εκπλήρωσης και της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου.

Η παραπάνω υπουργική απόφαση αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση μέχρι σήμερα για την έμπρακτη στήριξη των κατοίκων στις ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές. Είναι βασικό μας μέλημα οι πολίτες σε όλη τη χώρα να μπορούν ανεξαίρετα να απολαμβάνουν όλες τις κοινωνικές παροχές.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top