Την κοινή τους κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου ανακοίνωσαν η Τζένη Ταπραντζή και ο Γιώργος Αθανασούλας.

Αναλυτικότερα στη δήλωση συνεργασίας αναφέρουν τα εξής:

«Συνδημότες, συνδημότισσες,
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ζούμε σ’ένα δήμο που προικίστηκε με τα καλύτερα δώρα της φύσης, σ’ένα τόπο που κουβαλάει σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της Ηπείρου. Νομίζουμε πως έχουν κάθε δίκιο οι συνδημότες μας, να θεωρούν πως τα τελευταία χρόνια αυτά τα βασικά διακυβεύματα δεν αξιοποιούνται όπως έπρεπε, όπως επίσης και στις κρίσιμες επιταγές των καιρών, ο Δήμος μας μένει επικίνδυνα πίσω.  Ανησυχούμε πραγματικά πως, στην καλύτερη περίπτωση, από την Δημοτική αρχή γίνεται απλή διαχείριση των Δημοτικών υποθέσεων, κι αυτή πολλές φορές με «παράπλευρες απώλειες» στις δημοκρατικές ευαισθησίες των συμπολιτών μας.
Σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας του Δήμου μας, και σ’ ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό περιβάλλον, που τα στοιχήματα του περάσματος στο μέλλον απαιτούν άλματα, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να συναινέσουμε στα πισωγυρίσματα, να μην βολευτούμε στα αυτονόητα, να καταθέσουμε και να αγωνιστούμε για το κοινό μας όραμα για τον τόπο.
Με οδηγό αυτή την αντίληψη για τον Δήμο μας, θεωρούμε πως οι μεγάλες προκλήσεις των καιρών μας απαιτούν πλατιές, ενωτικές, δημοκρατικές συναινέσεις. Κι επειδή πιστεύουμε, και από την αυτοδιοικητική πορεία όλων μας επιβεβαιώνεται ότι το όραμα είναι κοινό, είμαστε υποχρεωμένοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό μας στόχο: να είναι η Άρτα μας έτοιμη στο ραντεβού με την Ιστορία!
Έτσι, διευρύνουμε και ισχυροποιούμε τη «Δημοτική Αναγέννηση» με την συνεργασία και την κοινή κάθοδο με τον συνδυασμό “Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία” με επικεφαλής τον Γιώργο Αθανασούλα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και  με την  ενιαία συμμετοχή μας σε κοινό ψηφοδέλτιο  με επικεφαλής την  Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, ώστε να αποτελέσουμε την δυνατή αιχμή του δόρατος που θα φέρει την νίκη στην ιστορία για τον τόπο μας».
ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top