Με δήλωσή του ο Σωτήρη Χρηστούλης δηλώνει ότι κατέρχεται με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση-δήλωση, ο Σωτήρης Χρηστούλης αναφέρει τα εξής:

«Μετά από 8 χρόνια απουσίας από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μια απουσία για την οποία υπάρχουν συγκριμένοι υπεύθυνοι, φίλοι, συνεργάτες, συναγωνιστές στα εύκολα και τα δύσκολα με πίεζαν να μείνω και αυτή τη φορά εκτός της πολιτικής πραγματικότητας.
Εδώ και καιρό δέχτηκα την τιμητική για το πρόσωπο μου πρόταση, από τον Δήμαρχο Αρταίων, κ. Χρήστο Τσιρογιάννη, να συνεργαστώ και να συμμετάσχω με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία», στις εκλογές του Μαΐου στο Δήμο Αρταίων.
Μετά από σκέψη και συζητήσεις με φίλους, αποφάσισα να είμαι παρών στις εξελίξεις και θα κατέλθω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη, με μοναδικό στόχο και σκοπό να προσφέρω στους συμπολίτες μου, που για πολλά χρόνια με περιέβαλαν και με περιβάλουν με την αγάπη και την στήριξη τους.
Τους διαβεβαιώνω, πως η παρουσία μου στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου θα είναι παρουσία προσφοράς και στήριξης σε κάθε συμπολίτη μου, λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία μου (16 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων, 6 χρόνια Αντιδήμαρχος , 2 χρόνια Πρόεδρος Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Άρτας.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top