Την  παραίτησή τους, όλων όσων εντάσσονται σε άλλο συνδυασμό, ζητά ο συνδυασμός «Αρτινών Συνεργασία» του Χρήστου Τσιρογιάννη, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Επειδή παρατηρείται το φαινόμενο κάποια μέλη του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» να ανακοινώνουν την ένταξή τους σε άλλον συνδυασμό για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, λόγοι πολιτικού πολιτισμού και στοιχειώδους προσωπικής αξιοπρέπειας, επιβάλλουν πρώτα να υποβάλλουν την παραίτησή τους από τον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» και στη συνέχεια να ανακοινώσουν την ένταξή τους σε οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό.
Έστω και εκ των υστέρων, περιμένουμε την έγγραφη παραίτησή τους, θυμίζοντας, ότι η «Αρτινών Συνεργασία» με επικεφαλής το Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη είναι ο Συνδυασμός με τον οποίο ψηφίστηκαν από τους Αρτινούς Πολίτες και αναδείχθηκαν και είναι ο Συνδυασμός αυτός ο οποίος τους έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα κοινά και να εκπροσωπούν τους συμπολίτες μας».

 

 

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top