Την  παραίτησή τους, όλων όσων εντάσσονται σε άλλο συνδυασμό, ζητά ο συνδυασμός «Αρτινών Συνεργασία» του Χρήστου Τσιρογιάννη, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Επειδή παρατηρείται το φαινόμενο κάποια μέλη του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» να ανακοινώνουν την ένταξή τους σε άλλον συνδυασμό για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, λόγοι πολιτικού πολιτισμού και στοιχειώδους προσωπικής αξιοπρέπειας, επιβάλλουν πρώτα να υποβάλλουν την παραίτησή τους από τον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» και στη συνέχεια να ανακοινώσουν την ένταξή τους σε οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό.
Έστω και εκ των υστέρων, περιμένουμε την έγγραφη παραίτησή τους, θυμίζοντας, ότι η «Αρτινών Συνεργασία» με επικεφαλής το Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη είναι ο Συνδυασμός με τον οποίο ψηφίστηκαν από τους Αρτινούς Πολίτες και αναδείχθηκαν και είναι ο Συνδυασμός αυτός ο οποίος τους έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα κοινά και να εκπροσωπούν τους συμπολίτες μας».

 

 

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top