Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων στην συνεδρίασή του την 23-9-2013 ημέρα Δευτέρα εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα.
ΨΗΦΙΣΜΑ

To Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων εκφράζει τον αποτροπιασμό του και καταδικάζει απερίφραστα την άγρια δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από μέλος της Χρυσής Αυγής.

Μόνο αγανάκτηση και θλίψη προκαλούν τέτοια γεγονότα, ενώ εντείνουν την ανασφάλεια, την ανησυχία και τον προβληματισμό στους πολίτες καθώς αποδεικνύεται ότι τα κηρύγματα μίσους της φασιστικής οργάνωσης μετατρέπονται πλέον καθημερινά σε εγκληματικές ενέργειες.
Από τα κηρύγματα μίσους, τις επιθέσεις στις λαϊκές αγορές και την άσκηση βίας κατά συμπολιτών μας από μέλη της φασιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, φτάσαμε στην στυγερή δολοφονία η οποία αποτελεί το αποκορύφωμα πλειάδας ενεργειών των επιγόνων των ναζί, που δηλητηριάζουν την κοινωνικοπολιτική μας ζωή, τρομοκρατούν , βιαιοπραγούν και εγκληματούν με προφανή στόχο την αποσταθεροποίηση της πολιτικής ομαλότητας, των θεσμών και της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Η δράση της Χρυσής Αυγής όχι μόνο δεν αποτελεί απάντηση στα υπαρκτά και εντεινόμενα προβλήματα του λαού μας, απεναντίας,  αποτελεί περιφρόνηση της συνταγματικής νομιμότητας, απειλεί τη Δημοκρατία και στρέφεται κατά της ίδιας της κοινωνίας την οποία παραπλανητικά επικαλείται.

Για την αντιμετώπιση του νεοφασισμού απαιτείται η συγκρότηση ενός δημοκρατικού μετώπου, που θα σταθεί ανάχωμα και θα αποτρέψει ανάλογες φασιστικές και εγκληματικές πρακτικές, απομονώνοντας το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Την πρωτοβουλία οφείλουν να αναλάβουν από κοινού, θεσμικοί φορείς, πολιτεία, πολιτικοί και πολίτες, προκειμένου να τεθεί οριστικά στο περιθώριο το φασιστικό μόρφωμα που υποκινεί και εκτελεί δολοφονικές επιθέσεις κατά των πολιτών.

ΖΗΤΑΜΕ από την Κυβέρνηση, τις διωκτικές αρχές, την ανεξάρτητη δικαιοσύνη, αλλά και τα Μ.Μ.Ε. να συμπεριφερθούν απέναντι στο φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής με την αυστηρότητα που επιβάλλουν το Σύνταγμα, οι Νόμοι και οι κανόνες της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Θωμάς Τσιρογιάννης

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top