Σχεδόν κάθε χρόνο εμφανίζονται σε διάφορα σχολεία της χώρας περιστατικά παιδιών που δεν τρέφονται επαρκώς, λόγω οικονομικής αδυναμίας των οικογενειών τους, με αποτέλεσμα να εμφανίζουν λυπηρά συμπτώματα αδυναμίας, ζάλης κ.τ.λ.

Το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ. με στόχο να προληφθούν τέτοια περιστατικά σε σχολεία της περιοχής μας, ενημέρωσε μέσω των Δ/νσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης όλους τους Δ/ντες των Σχολείων του νομού μας, όταν εντοπίζουν περιπτώσεις παιδιών που οι οικογένειές τους αδυνατούν να τους προσφέρουν την απαραίτητη διατροφική στήριξη να ενημερώνουν, με την απαραίτητη συγκατάθεση των γονέων, το Τμήμα, το οποίο θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα στήριξή τους.
Μακάρι να μην υπάρξει κανένα τέτοιο περιστατικό, αλλά μην ξεχνάμε ότι κι εδώ το «προλαμβάνειν» είναι πολύ καλύτερο από το «θεραπεύειν».

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top