Η οικογένεια του κεκοιμημένου Μητροπολίτη Περιστερίου… ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν στην ανθρώπινη  θλίψη μας και παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία.

Η παρουσία τόσων ανθρώπων  υποδηλώνει- μεταξύ των άλλων-  τη ήθος, την προσφορά και την ανυπόκριτη αγάπη του προς το θεό.  Ο Μητροπολίτης… με τη σεμνή, λιτή και ελεήμονα ζωή του  πρόσφερε αγάπη, συμπόνια, κατανόηση σε όλους όσους ζήτησαν τη βοήθειά του και ακόμη και σε εκείνους που ανήμπορους συνάντησε στο δρόμο του. Στο δρόμο του θεού που πάντα ακολουθούσε πιστά και αγόγγυστα. Έζησε τη γήινη ζωή του και έφυγε πλήρης ημερών με καθαρή και γαληνεμένη στη συνείδησή του και αυτό όλοι του το αναγνωρίζουν. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που έφερε τόσους ανθρώπους από διάφορες περιοχές, διάφορες κοινωνικές ομάδες, διάφορες αφετηρίες.

Και πάλι η οικογένεια ευχαριστεί θερμά όσους με τον όποιο τρόπο συμμετείχαν στη θλίψη μας και οπωσδήποτε αυτούς που παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία. 

 

εκ της οικογενείας Ευάγγελος Χαρμπής

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top