Η "Δημοτική Αναγέννηση" μέσω της επικεφαλής της Ταπραντζή-Κοίλια Τζένης τοποθετήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για το τεχνικό πρόγραμμα 2020 του Δήμου Αρταίων.

Θεωρούμε ότι το τεχνικό πρόγραμμα που ήρθε για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 16/12/2019 είναι γραμμένο με προχειρότητα και "φτωχό" στις επιλογές του γιατί:
1) ποτέ δεν έγινε καμιά προσυζήτηση από την Δημοτική αρχή μεταξύ των παρατάξεων πριν την κατάθεσή του. 2) δεν έγινε ο απαιτούμενος διάλογος με τους θεσμικούς φορείς, όπως οι πρόεδροι και τα τοπικά συμβούλια του Δήμου μας και 3) ποτέ δεν μας δόθηκαν οι προτάσεις της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.
Εμείς θέλουμε και οφείλουμε να δώσουμε μια απάντηση στους συμπολίτες μας για την φυσιογνωμία που πρέπει να διαμορφώσει ο Δήμος μας, τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε να μετασχηματιστεί σε φιλικό, λειτουργικό και κυρίως ελκυστικό Δήμο.
Σ'αυτό το τεχνικό πρόγραμμα δεν υπάρχουν προτάσεις για κοινωνικές δράσεις, για ανάπλασης της πόλης, για επίλυση των χρόνιων κυκλοφορικών  προβλημάτων. Ακόμη δεν έχει αναπτυξιακό ρόλο και δεν συνδράμει στην ανάδειξη της ιστορικότητας του Δήμου μας.
Η δική μας φιλοσοφία είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που μας δείχνει σήμερα το τεχνικό πρόγραμμα.
Γι αυτό, λοιπόν το καταψηφίσαμε και θα σταθούμε αρωγοί στους συνδημότες μας, έτσι ώστε ο Δήμος μας να έχει την ανάπτυξη που πραγματικά αξίζει!

                                 

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top