Οι αντιδράσεις που προκάλεσε το αίτημα του Γ.Γ. του Υπουργείου Μετανάστευσης, για ενοικίαση 80 στρεμμάτων, του Επιχειρηματικού Πάρκου του Δήμου Αρταίων, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων, μάλλον έφεραν αποτέλεσμα.

Δύο ιδιώτες και κάτοχοι 40 και 60 στρεμμάτων, εκδήλωσαν αρμοδίως το ενδιαφέρον τους και αμέσως ήρθαν αποτελέσματα.
Κυβερνητικό κλιμάκιο έρχεται σήμερα στην Άρτα για να εξετάσει επιτόπου τις προαναφερόμενες εκτάσεις και να κάνει τις προτάσεις του.
Άσχετα από την προαναφερόμενη εξέλιξη, το ζητούμενο για όλους τους αρτινούς, είναι πλέον ποιος ή ποιοι οδήγησαν το Υπουργείο Μετανάστευσης σε αυτό το απερίγραπτο πολιτικό «φιάσκο»;
Ποιοι υπέδειξαν σαν λύση το χώρο του Επιχειρηματικού Πάρκου;
Κι αυτός ή αυτοί πρέπει να είναι αρτινοί και να φέρουν και αξιώματα στην τοπική εξουσία.
Διότι είναι ανεξήγητο, να γνωρίζει ο Γραμματέας του Υπουργείου Μετανάστευσης, τα «Κριεκούκια» της Άρτας, χωρίς κάποιοι να του τα έχουν «προτείνει», όχι βέβαια στον, αλλά σε κάποιους υπουργούς της κυβέρνησης και αυτοί με τη σειρά τους να του τα υποδείξουν.
Αυτή η ιστορία «μυρίζει» και προς το παρόν σταματάμε εδώ.
Γνωρίζουμε πως προκλήθηκε το «φιάσκο», αλλά το θέμα δεν πρέπει να έχει καμιά συνέχεια.
Κι όταν τελειώσει, θα πούμε «ονόματα και διευθύνσεις».

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ


Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top