Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ, την οποία υπογράφει ο επικεφαλής της Γιώργος Μπαλάγκας, αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή την «πολυφορεμένη» δήλωση του Δημάρχου Αρταίων σχετικά με τη δημιουργία «Δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών» επειδή ο τρόπος διατύπωσης της δήλωσης δημιουργεί συγχύσεις, καλούμε τον Δήμαρχο να δηλώσει ξεκάθαρα αν είναι υπέρ ή κατά  της δημιουργίας δομής στο Δήμο μας.
Όσον αφορά την επισήμανσή του ότι η περιοχή μας είναι επιβαρυμένη από μεγάλο αριθμό μεταναστών, να μας γνωρίσει πότε αντιλήφθη το μέγεθος αυτό, σε τι ενέργειες προέβη για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού, αν είχε ενημερώσει έγκαιρα τα συναρμόδια Υπουργεία για την επικρατούσα κατάσταση προκειμένου και εκείνα με τη σειρά τους να τα λάβουν σοβαρά υπόψη στο σχεδιασμό δημιουργίας δομής φιλοξενίας, ώστε να προταθεί ως ένα ισχυρό επιχείρημα στη λήψη της όποια απόφασης.
Το πρόβλημα αυτό ο Δήμαρχος μόνο το διαπιστώνει ως απλός θεατής μιας και από το περιεχόμενο των δηλώσεών του δεν προκύπτει καμία ενέργεια για την αντιμετώπισή του.
Οι δημότες απαιτούν από το Δήμαρχο πράξεις και έργα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και όχι απλές διαπιστώσεις και δηλώσεις.
Ενώ εδώ και πολύ καιρό γίνονταν συζητήσεις επί συζητήσεων για τη δημιουργία δομών φιλοξενίας σε όλη τη χώρα, ο Δήμαρχος σε καμία ουσιαστική ενέργεια δεν προέβη εγκαίρως, οπότε καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε ένα τετελεσμένο γεγονός για το οποίο κατά την προσφιλή τακτική του Δημάρχου ευθύνονται «πάντα οι άλλοι».
Δήμαρχε, διανύοντας τον 6ο χρόνο της θητεία σας και επειδή το προσφυγικό δεν προέκυψε χθες και παράλληλα γινόντουσαν συζητήσεις για τη δημιουργία δομών φιλοξενίας στην ενδοχώρα, θα πρέπει να κατανοήσετε ότι είναι δική σας ευθύνη (εφόσον είστε υπέρ της δημιουργίας δομής) η υπόδειξη σημείων δημιουργίας και προϋποθέσεων λειτουργίας.
Επιτέλους σταματήστε την προσπάθεια δημιουργίας ενόχων και εντυπώσεων και συγκεντρωθείτε στο πρόβλημα που υπάρχει, με αίσθημα ευθύνης και όχι με επικοινωνιακά τρικ».
    

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top