Συνεχίζεται η αποχή των Δικηγόρων και την τρέχουσα εβδομάδα 20-01-2020 έως 24-01-2020, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, αφού εξακολουθεί να υφίσταται το καθεστώς της παράνομης υπαγωγής του καταργούμενου Υποθηκοφυλακείου Φιλιππιάδας στο Κτηματολογικό Γραφείο Πρέβεζας, όπως έχει αναλυθεί σε προηγούμενες ανακοινώσεις.

Περαιτέρω, με ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Άρτας Μιχάλης Νικολάου, την Παρασκευή 24-01-2020 τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας θα μεταβούν στην Αθήνα, όπου έχει προγραμματισθεί συνάντηση με τους υπευθύνους του Ελληνικού Κτηματολογίου, με την παρουσία και των τοπικών Αρχών. Στη συνάντηση αυτή θα αναπτυχθούν τα σημεία εκείνα που καταδεικνύουν την επιβεβλημένη ανάκληση της αποφάσεως του Δ.Σ. του Κτηματολογίου, ώστε αφενός μεν να παραμείνει το υφιστάμενο καθεστώς λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου Φιλιππιάδας στην πόλη αυτή και, σε περίπτωση συγχωνεύσεώς του, να υπαχθεί στο Κτηματολογικό Γραφείο Άρτας. Για τα αποτελέσματα δε αυτής της συνάντησης θα επακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση του Δ.Σ. Άρτας, ο οποίος πάντως καλεί τους πολίτες και τις τοπικές Αρχές να βρίσκονται σε εγρήγορση, δεδομένου ότι επιβάλλεται η ανατροπή του επιχειρούμενου να διαμορφωθεί καθεστώτος, αφού υπενθυμίζεται ότι πλην της περιφέρειας της Φιλιππιάδας, 15 τοπικές κοινότητες του Δήμου Αρταίων (Βίγλα, Πολύδροσο, Ράχη, Στρογγυλή, Αμμότοπος, Καμπή, Παντάνασσα, Πιστιανά, Ροδαυγή, Σκούπα, Φανερωμένη, Άγιος Σπυρίδων, Καλόβατος, Γρίμποβο, Κορφοβούνι) υπήχθησαν στο Κτηματολογικό Γραφείο (Υποθηκοφυλακείο) Πρέβεζας !

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top