Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο σε εκπροσώπους του Πυροσβεστικού Σώματος, πουδιοργάνωσε το Εργαστήριο Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής του Τμήματος Πληροφορικής &Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις 04 Μαρτίου 2020, στην Πανεπιστημιούπολη Άρτας.

Το σεμινάριο παρακολούθησανο Αναπληρωτής Διοικητής ΑντιπύραρχοςΑ. Θεοχάρης,ο Προϊστάμενος Πυρασφάλειας Αντιπύραρχος Γ. Δημητρίου, ο Προϊστάμενος Πυροσβεστικού ΚλιμακίουΑστροχωρίου κ. Σ. Νάκας, ο Προϊστάμενος Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αθαμανίου κ. Ν. Αντωνίουκαθώς επίσης στελέχη των προαναφερόμενων υπηρεσιών.
Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Επιστημονικώς Υπεύθυνος του έργου Καθ. Χρυσόστομος Στύλιος, παρουσίασε τους στόχους και τις δράσεις του έργου, που εστιάζουν στη δημιουργία ενός αυτοματοποιημένου συστήματος παρακολούθησης, πρόληψης, διαχείρισης και έγκαιρης ενημέρωσης για τον κίνδυνο πλημμυρικών επεισοδίων στον ποταμό Άραχθο αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και ευφυείς μεθοδολογίες παρακολούθησης φυσικών συστημάτων.
Στα πλαίσια της επιμόρφωσης,ο Δρ. Π. Καρβέλης,Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμ. Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, ανέλυσε τις δυνατότητες του Προηγμένου Πληροφοριακού Συστήματος watchArachthos, και στη συνέχεια τα Στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος είχαν τη δυνατότητα να εκπαιδευθούν και να δοκιμάσουν τη λειτουργία του συστήματος και όλων των υποσυστημάτων του, όπως επίσης να πραγματοποιήσουν  επιδεικτικές πτήσεις επιτήρησης με drone.
Το επιμορφωτικό σεμινάριοπραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου «Ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης, πρόληψης, διαχείρισης και έγκαιρης ενημέρωσης για τον κίνδυνο πλημμυρικών επεισοδίων στην ευρύτερη περιοχή του Αράχθου», που χρηματοδοτείται από Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020.

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top