Ακόμη μία δράση του Δήμου Αρταίων στο πλαίσιο της καταπολέμησης της υγειονομικής κρίσης, προστίθεται και λειτουργεί συμπληρωματικά με τις διευρυμένες υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας που παρέχει από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος Αρταίων, στους πολίτες  που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από το σπίτι τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Αυτή την φορά οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου θέτουν σε ισχύ  γραμμή ψυχολογικής στήριξης με στόχο την ψυχολογική βοήθεια  όσων αδυνατούν να ανταποκριθούν στις δυσάρεστες επιπτώσεις που έχει επιφέρει η πανδημία του Covid-19.
«Η τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στελεχώνεται από Ψυχολόγους της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αρταίων οι οποίοι θα παρέχουν συμβουλευτική και ψυχολογική βοήθεια- υποστήριξη σε συμπολίτες μας που δυσκολεύονται να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα και θα απαντούν σε ερωτήσεις και προβληματισμούς » ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Λίοντος.

Οι δημότες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από  ώρες 7:00 έως 15:00: στο 2681077400 στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης για την Βία κατά των Γυναικών   και στο τηλέφωνο 2681362138 του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αρταίων.
 
 


Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top